A magyarok miért szidják a románokat, amikor nagyobb nézettségű zenét/zenéket csináltak majdnem mint Lady Gaga, a magyarok mikor csináltak ekkora nézettségű zenét?
Inna és Alexandra Stan mindketten románok, és olyan nézettségű youtube zenéik vannak melyek ott vannak Lady Gaga zenéinek a nyomában. Mutassatok már egy magyarok által készített angol nyelvű zenét aminek a nézettsége 134 millió körül van? Szerintem, nem kellene annyit szidnunk a románokat, mert a nézettség is azt bizonyítja, hogy Románia jobb zenében mint Magyarország!
Melyik a legtöbbször megnézett magyarok által készített zene, és mennyi a nézettsége? 1-2 millió?
Alexandra Stan - Mr Saxobeat
Nézettség: 134.833.683
Inna - Amazing
Nézettség: 61.694.507
Hát ha te ezeket zenének nevezed :D
Amúgy ez a (kölcsönös) utálat inkább politikai, semmi köze a zenéhez.
No meg talán nem a zene körül forog a világ. Ha neked ez a szempont, akkor… hát inkább nem folytatom.
Egyébként értelmes magyar nem néz le más népeket, köztük a románokat sem. Értelmes román sem néz le más népeket, köztük a magyarokat sem.
A tecsöveden az orosz autó-balesetes videók nézettsége is magas. Akkor az orosz béna, idióta vagy részeg vezetőkre kellene felnézni?
Nem tudom. Gondolom aki szidja a románokat, az vagy nem fürkészi a Youtube statisztikákat, vagy más szempontjai vannak....:)
Most komolyan:mi köze ennek az értelmetlen gyűlölködéshez?
1. Lady Gaga miért lenne olyan szuper?
2. Nem mindig a többségnek van igaza.
3. Nem szídjuk a Román szomszédainkat, felebarátainkat.
4. Ország nem jobb zenében a másiknál, max vannak sikeres zenészeik. Ráadásul ízlés kérdése a dolog.
5. http://www.youtube.com/watch?v=hPSRhb4Bmh4 (gondolom ez nem tetszik)
Utolsó: nem hinném, hogy ezeket azért nézik ennyien, mert olyan rosszak lennének...
Kérdező: Kihagytad Edward Maya-t:D
Egyébként szerintem a Mr. Saxobeat király szám, a tavalyi nyár nagy slágere volt számomra, valószínűleg az ideinek is az lesz:D Az Innával sincs bajom.
Szerintem ez a legjobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!