A művész férfiak között tényleg nagyobb a homoszexuálisok aránya, mint az "átlag férfiak" közt?
Művészetet tanulok és meleg vagyok. Nem hiszem, hogy olyan sokkal több lenne a meleg. Középiskolába is művészettel foglalkoztam és az osztályomban rajtam kívül volt még 1 meleg grafikus. Ezen felül két leszbikus lány, ők járnak is. Most főiskolán csak 1 biszex lányról tudok rajtam kívül.
Sztem ilyen arány más szakmákban is előfordul.
Inkább, csak nyitottabbak a téma iránt a művészek. De ez nem azt jelenti, hogy melegek, hanem elfogadják és nem fújolnak. Művészettörténet órán sok olyan híres művészről tanulunk, akik melegek voltak. Pl: Caravaggio. Ilyenkor a tanárok nem nézik le az adott művészt, hanem tény szerűen közlik, hogy ő meg ő a saját neméhez vonzódott.
22 meleg F.
A barátom nyomda mérnöknek készül. Benne például nincsenek művészi, hajlamok, pedig meleg. Még vitatkozni is szoktunk, amikor valamiről próbálom meggyőzni, hogy ez igenis művészi. Ő abba nem látja a művészetet, amibe én igen és fordítva is szokott lenni. De ez se minden esetben.
2. válaszoló voltam.
Utóbbi hogy érted a végét? érdekesnek tűnik, megtennéd, hogy kifejted?
"Ő abba nem látja a művészetet, amibe én igen és fordítva is szokott lenni. De ez se minden esetben. "
Attól, hogy nem ugyanabban látjátok meg, még lehet művészi érzéke, de Te biztos jobban ismered.
"Középiskolába is művészettel foglalkoztam és az osztályomban rajtam kívül volt még 1 meleg grafikus. Ezen felül két leszbikus lány, ők járnak is. Most főiskolán csak 1 biszex lányról tudok rajtam kívül.
"
Egyébként, lehet, hogy csak én érzem így, de szerintem ez nagy arány, máshol nem ismerek kapásból 3-at.
Úgy értettem, hogy ha például fotókat, grafikákat nézegetünk akkor a legtöbbre azt mondja, hogy nem jó, amiben én látok fantáziát.
Egyébként ez az arány tényleg kivételes. Máshol nem találkoztam egy csoporton vagy osztályon belül ennyi meleggel.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!