A férfiak vagy a nők tudnak nagyobb hülyeségeket mondani?
Figyelt kérdés
érdekel :DD2011. okt. 5. 12:40
4/13 anonim válasza:
Miért pont a nôk? Szerintem mindketten egyforma esélyekkel rendelkeznek ahoz, h hüjeségeket beszèljenek. Amugy meg egyén függô.
5/13 anonim válasza:
Szerintem sem függ nemtől. Én mindegyik oldalról hallottam már sok hülyeséget, elég ha körbe nézel a GyK-n :-))
6/13 mantis religiosa válasza:
A vicc az, hogy függ a nemtől. Ismerőseim véleménye alapján ugyanis a nők szerint a férfiak, a férfiak szerint a nők! Na erre varjatok gombot! :-)
7/13 anonim válasza:
Mivel mindegyik magát védi. Egy nő sem mondaná, hogy hát persze, természetes, hogy mi nők beszélünk több butaságot, a férfi sem jelentené ki, hogy Egyértelműen a férfiak. Én meg nőként azt mondom mindkettő.
8/13 anonim válasza:
ekkora hülyeségeket mondtak itt előttem, hogy az valami fantasztikus. :) a kérdés nem a hülyeség mennyiségéről szól, hanem inkább a minőségéről. ehhez ugye a birtokunkban kéne, hogy legyen az összes kimondott hülyeség listája nemekre lebontva, aztán osztályozni kéne egyenként a hülyeségeket, majd összegezni, hogy átlagosan milyen minőségű hülyeséget mond az adott nem, és ez alapján megszülethetne a válasz.
9/13 anonim válasza:
A kérdést a humor kategóriában tették fel !
Én azért szavaztam a nőkre , mert 15 évig voltam nős.
Ha a volt feleségem , is válaszolna biztos nem a nőkre szavazna...
10/13 anonim válasza:
Így van. a kérdés a humor kategóriában van, ezért nem ér tudálékos választ írni :-)))))Tessék a kérdésre komolytalanul válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!