Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők tetszési skálája a nagyobb?
Figyelt kérdés
Avagy a nőknek jön be több férfi vagy egy férfinak jön be több nő? Melyik nemnek tetszik több az ellenkező nemből?2011. nov. 13. 16:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem erre nem lehet válaszolni, az általánosítás nem jó.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a pasiknak tetszik több nő! Legalábbis magamból és az eddigi pasijaimból kiindulva nekik mindig több nő tetszett mint nekem pasi!
3/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább a pasiknak jön be több nő, mint fordítva!!
Magam is fiúként elmondhatom, hogy naponta látok annyi szép lányt, aki nekem tetszik, hogy szinte ezért szeretek csak buszozni meg sétálni a városban. :D
4/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és nekem nagyon kevés lány tetszik. Százból maximum 1-2. :/
5/6 anonim válasza:
húúú engem nagyon megtud fogni egy pár kifejező tekintet, vagy egy magabiztos kisugárzás, vagy férfias kiállás, vagy kedves mosoly...nekem hetente más tetszik meg, bármi megfog, ami érdekes és különleges...úgyhogy nekem egyszerre mindig 10-15 fiú is tetszik :))
6/6 anonim válasza:
Személyisegfüggő.
Vannak olyan dilemmás(finnyás) személyek akiknek úgy semmi sem tökéletes(mondjuk így)és akik tetszenek azok totál különböznek.Pl.egyiknek a hatékonysága,problémamegoldó képessége nyűgöz le (olyan elképesztő helyzezeket is simán megoldanak amit csak kevesen tudnának,magyarán nélkülözhetetlenek mint egy dzsinn aki teljesíti 3 kívánságunkat vagy amennyire van idő)a másik meg olyan rendesfajta, szerény kiadásban az is tetszik mert kiszámítható, megbízható ami ritka.
Külsőre is tudnék példát.
Bonyolult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!