Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek a férfiak?
Ezért:
"Ébresztő lányok asszonyok. Mosoly, jókedv, kacagás. Lássák hogy élsz. Nem a negatív hozzáállás, a döglődés látszodjon rajtunk. A kisugárzás a lényeg. A pozitív kisugárzás. Az, hogy akarok jó kedvű lenni, akarok jó nő lenni, akarok jó anya lenni akarok jó feleség lenni. Mikor meg nem akarok, jól kialszom magam , feltöltődök és ismét én vagyok a duracell nyuszi :)A leghétköznapi apró dologban is találok olyat, hogy szét röhögjem magam."
Ma csak savanyú nőkkel találkozik az ember. Mert ők annyira komolyak, meg felnőttek, hogy elfelejtenek nevetni.
Szerintem nem mindegyik savanyú!
A fele az édes a negyede meg annyira édes hogy meg is nyalogatnám !!! :)
És igen pasiként én a nőket mosolygósan szeretem!!!Egy szép mosoly elbűvölő tud lenni!!!
"akarok jó anya lenni akarok jó feleség lenni." Te valami álom világban élsz ugye?!
A mai nők akarnak kocsit, házat, pénzt és egy balf@szt aki mind ezt elő teremti, úgy hogy közben éjjel-nappal dolgozik, mivel nincs otthon így a kedves barátnő meg félrekúr mert hát ugye dugni azt kell, de dolgozni azt nem.( Tisztelet annak a csekély létszámú kivételnek, aki nem így áll hozzá a dolgokhoz)
Ez egy idézet. De egyetértek vele, azért linkeltem be. Ma az a menet, hogy 30 év feletti elvált nők gyerekesen keresnek valakit, aki felneveli a gyerekeket, meg akivel megoszthatja a hiteleit. Ergo egy világméretű balf*szt (mert az ilyen ember, aki belemegy ebbe, az, világméretű balf*sz).
Én kerülöm az ilyen helyzeteket. Ezért ismerkedek jobbra-balra, hogy még hátha vannak kivételek (vannak, csak meg kell találni).
Egyetértek a kérdezővel,végülis sokban hozzájárul ez a felfogás-illetve a leírt felfogás hiánya abban,hogy a férfiak nem közelednek...De hozzáteszem,ha valaki rám néz,mondjuk épp mikor életkedvem sincs, a sok színes és hajléktalan közt utazni a bkv-n,hát rólam is azt lehetne hinni első blikkre,hogy valami búvalb*szott némber vagyok :D
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!