(Munkavégzés szempontjából) jó-e az, ha az ember legjobb barátja egyben a munkatársa is? Mindketten alkalmazottak valami nagyobb vállalatnál.
Érdekelnek elméleti vélemények is, és gyakorlati tapasztalatok is, Írjatok! Indokokat is, hogy miért!
Köszi!
Én dolgoztam együtt a legjobb a berátnőmmel egy varrodában.
Alapvetően jó volt,mert gyakran kiesgítettük egymást,ha valamelyikünk nem gyűzte a munkáját és nagyon jó hangulatban telltek a napok együtt,mert rengeteget beszélgettünk,nevettünk.
Viszont hátránya is volt a dolognak,mert a főnökök nem nézték jó szemmel,hogy folyton viháncounk és mindig megkaptuk,hogy a teljesítményünk nem ielégítő,mert több időt fordítunk a beszélgetésre,hülyéskedésre,mint a munkára.
Mi persze ezt nem így láttuk,mert annak ellenére,hogy sokat beszélgettünk,mindig rendesen megcsináltuk amunkánkat is.
Igazából ha a saját szemeszögemből nézem,akkor mindenképpen pozitív,hogy a barátnőmmel dolgoztam,ha viszont a munkaadó,főnök szemszögéből vesszük a dolgot,akkor valószínűleg negatívum és általában nem nézik jó szemmel az ilyet.
Jó, ha nincs alá-fölé rendelt viszony.
Ki tudtok állni egymásért, és kisegíteni is, és nem lesztek olyan kiszolgáltatottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!