Mitől érzitek magatokat nőnek, nőiesnek?
Kedves Kérdező!
Szerintem az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert az kívülről is látszani fog.
Én akkor különösen nőiesnek érzem magam, ha szép fehérnemű van rajtam, vagy frissen van epilálva a lábam és sima a bőröm. Nem baj, ha ezt senki nem látja, elég ha én tudom. Fontos, hogy olyan ruhákat viselj, amikben jól érzed magad és nem feszengsz.
Én is vékony lány vagyok, kis mellekkel. Sajnos nekem is kisebbségi érzésem támad, ha meglátok egy nőt szép dekoltázzsal. De utána rögtön arra gondolok, hogy minden más szép rajtam : ) Eddig pedig egyik párom sem panaszkodott, sőt imádták. : )
Ja én még annyit hozzátennék, hogy bár nem a férfiak visszajelzésétől kell várni azt a pluszt,ami hiányzik belőled, mégis állatira sokat jelent az, amikor érzed, hogy annak a férfinek te vagy minden álma! Nálam talán az első ilyen vízválasztó volt,amikor egy férfi őszintén elmondta velem kapcsolatban az érzéseit.A külsőmmel kapcsolatban is.Pedig akkor sztem 10kiló minusz volt rajtam, a mostani alakomhoz képest.Láss csodát a mostani alakommal kapcsolatban is volt olyan,aki oda volt....
Fene tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!