Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől érzitek magatokat...

Mitől érzitek magatokat nőnek, nőiesnek?

Figyelt kérdés
Mitől és mit lehet tenni azért hogy annak érezzem magam illetve, lehet-e ezt fejleszteni? Hogy mások is annak lássanak.

2012. ápr. 26. 12:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kisugárzás kérdése. :)

22/L

2012. ápr. 26. 12:26
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan az első írta, belülről kell jönnie az "alapnak", többi meg már csak hab a tortán.

Például nekem volt korszakom, amikor egyáltalán nem éreztem magam nőnek, nem volt indentitásom, 57 kilós, amúgy szép lányként egy leírhatatlan valaminek éreztem magam, miközben 100 kilós barátném csak úgy ragyogott, sokkal nőiesebb volt mint én.:)

2012. ápr. 26. 12:37
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehát agyban kell eldőlnie főként a dolgoknak.
2012. ápr. 26. 12:38
 4/25 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Én szintén hasonló súlyú vagyok. Nem érzem magam nőiesnek, pedig vékony vagyok, bár pici mellel. Nekem a mellhez kapcsolódik a nőiesség.
2012. ápr. 26. 12:42
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ha ez mindenkinél a cicikhez kötődne, akkor én abszolut nőnek érezném magam! Úgy, mint a villendorfi Vénusz! :D
2012. ápr. 26. 12:45
 6/25 A kérdező kommentje:
utolsó: a Villendorfi vénuszra rákerestem :D nagyot nevettem.
2012. ápr. 26. 12:48
 7/25 anonim ***** válasza:
Én attól érzem magam nőnek és nőiesnek, ha látom a párom arcáról, hogy nőiesnek lát és kíván. Ilyenkor megnő az önbizalmam, így a kisugárzásom is teljesen más, mint mondjuk "depisebb" napjaimban.
2012. ápr. 26. 12:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is magas, vékony csaj vagyok pici cicikkel. Nagyon sokáig el voltam keseredve, h nem vagyok teljes értékű ember. A bnőim mindig mélyen dekoltát blúzokban mászkáltak, a szórakozóhelyeken döglöttek utánuk a pasik, én meg nem kellettem senkinek sem. Aztán "megértem", s rájöttem,h nem minden a mell körül forog. Annyi dolog van még egy női testen, amit ha kihangsúlyoz az ember, nőiesebb lesz...és azzal,h nem stresszeltem többet a cici méretemen, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, teljesen megváltozott a kisugárzásom. És ezt a környezetem is észrevette.

Adj egy kis időt magadnak, fogadd el a cicijeidet, mert valaki pont ekkorának fogja őket imádni, változtass az öltözködéseden, most azt hangsúlyozd, amit eddig soha, amit eddig takargattál, fogadd a bókokat és ne kételkedj bennük, és meglátod mennyit fog változni a tükörben látott kép.

2012. ápr. 26. 12:53
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, írhattok még.
2012. ápr. 26. 12:55
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Én attól érzem magam nőiesnek,amikor félmeztelenóül flangálok a lakásban tangabugyiban.Közben nézegetem a mellemet(amit egyszer szülés után szívesen megműttetnék!),a fenekemet és a plussúlyomat :D Nem vagyok elégedett a külsőmmel, mégis valamiért nőnek érzem magam.Főleg amikor reggel ocsmány fejjel nekiállok hajatmosni és kisminkelni magam,csinosan felöltözni. Jelenleg nem vagyok párkapcsolatban,de amikor párkapcsolataim voltak, akkor is mindig elég volt egy pillantás a párjaimtól,amiken észrevettem, hogy kívánnak.

Mégha csak push up melltartóval és olyan ruhadarabokkal is érem el, hogy nőiesnek tűnjek,nekem már ez elég....De legfőképp a hajam miatt érzem magam nőnek...

Kérdező kezd el vizsglatni a testedet és keresd meg azokat a pontokat, amiket elfogadsz és szépnek látsz!Hidd el,ha képes vagy megszeretni és elfogadni magad,akkor az arcodon is látszani fog,az emberek már messziről fogják rajtad látni, hogy milyen jónő vagy...(akárhány kilósan is!)Akár egy listát is készíthetsz a külső és a belső tulajdonságaidról,hogy mik azok,amiket szeretsz!

2012. ápr. 26. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!