igen, és sehogy nem tettem túl magam rajta, mert mikor eszembe jut akkor is eltudnék süllyedni a föld alá
2012. márc. 4. 20:40
2/12 anonim válasza:
Rengetegszer, szerencsére nem jutnak sokszor eszembe.
2012. márc. 4. 20:42
3/12 anonim válasza:
Igen, volt rá példa. Próbálok nem gondolni rá, elhessegetem az emléket.
2012. márc. 4. 20:44
4/12 anonim válasza:
Van amin röhögök,van ami a mai napig kínos.Ez van
2012. márc. 4. 20:45
5/12 csokissüti002976 válasza:
Igen. Szerintem mindenkinek van. Ettől leszel ember, hogy követsz el hibákat. Sz*rni rá, ebből is tanultál. pont. én így fogom fel. :)
2012. márc. 4. 20:46
6/12 anonim válasza:
Hát...nem is tudom.Néha már meg sem merek mukkanni,nehogy a gátlásosságom egy újabb égő pillanatot idézzen elő:S
2012. márc. 4. 20:49
7/12 anonim válasza:
Igen, van, több ilyen is.
Nem nagyon tettem túl magam rajta, ha eszembe jut, még most is elpirulok, és legszívesebben elszörnyednék... Szerencsére azért nem járnak ezek minden nap a fejemben.
Meg vannak olyan szituációk (ezt is szerintem mindenki ismeri), mikor nem te viselkedsz hülyén, de mégis félreérti a másik. Legrosszabb esetben te pedig csak később jössz rá, hogy jujj, ezt félreértette, és azért volt utána olyan furcsa... Ekkor már megmagyarázni sem lehet. Na, hát nekem ilyenből is van egy pár. :(
2012. márc. 4. 21:01
8/12 A kérdező kommentje:
Na igen, nekem is számos ilyen van... és néha úgy érzem, hogy ezek gátolnak engem a fejlődésben. De ez is csak oda vezet vissza, hogy érdekel mit gondolnak rólam az emberek, és nem tudom mit kéne tennem ez ellen.:SS
2012. márc. 4. 21:19
9/12 anonim válasza:
Mást nem tehetsz, mint megpróbálni nem gondolni ezekre a kínos szituációkra.
Vigasztald magad azzal, hogy - mint ahogy itt is látszik - nem vagy ezzel egyedül. Éppen ezért a másik ember, aki előtt esetleg nem megfelelően viselkedtél, megértheti a helyzeted, hiszen biztosan ő is járt már így.
Ha meg nem érti meg, akkor ez van, talán nem is érdemes vele foglalkozni. :)
2012. márc. 4. 21:55
10/12 anonim válasza:
nem. akik ismernek, azok tudják, milyen vagyok valójában. és nem szoktam égően viselkedni. idegenek véleményére pedig nem adok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!