Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: összeköltözésnél ti hogyan oldottátok meg az olyan dolgok, szokások, egyebek elvégzését amit szégyelltetek a párotok előtt?
nem olyasmire gondolok mint nagy dolgok elvégzése a wc-n, mert az evidens, emberek vagyunk
hanem amit tényleg szégyellsz bevallani neki
pl bajuszgyanta/szőkítés - (ki hogy szokta láthatatlanná tenni a nem kívánt pihéket az arcon ha sötétebb hajú és látszik) vagy akármi más, ami tényleg nagyon személyes, intim, ciki
Mondjuk irrigálásnál vagy tamponcserénél egyszerűen kizavarom a fürdőből :)
Nekem egyébként volt néhány köröm orvosoknál kamaszként, mert a keresztcsontnál a kelleténél több szőr nőtt. Utólag kiderült, hogy nem hormonális, hanem ott kissé nyitott a gerincem és az ilyen idegi deformitás szőrősödéssel jár. A férjem mondta, hogy igen, látta, de inkább pihe és ez baromira nem érdekli. Összbenyomásra bejövök neki, apróbb dolgokra meg tojik, ha nagyon akarnék, én is kereshetnek rajta hibát :)
Nekem nincs olyan gondom,hogy "bajusz"
A lábamat és hónaljamat borotválom,de ezt tudja a párom is.Akkor csinálom amikor zuhanyzom,és egyedül vagyok a zuhanyzóban..De ha bent lenne sem zavarna(őt sem zavarja) mert pontosan tudja hogy mitől sima a lábam,hónaljam..
Semmi ciki dolog nincs amit szégyellnem kéne...Úgy fogadjuk el egymást ahogy vagyunk..
Semmi szégyellni valónk nincs!
Attól persze nem egymás előtt szoktunk szőrteleníteni, főleg az intim testrészünket nem!
Mi bemászkáltunk egymáshoz a fürdőbe, és ettől még nem ábrándulunk ki egymásból. A bajuszos dolgokat akkorra hagytam, amikor ő nem volt otthon.
24/n
ha összeköltöztök,akkor jobb esetben akár még szülni is látni fog,hidd el amellett bármi más eltörpül:D...Nem hinném,h pl egy bajuszgyantázáson kiakadna.
Én sosem paráztam ilyeneken,összeköltözésünk első percétől szőrtelenítettem,körmöt vágtam,szemöldököt szedtem előtte(és ez fordítva is,már a rá vonatkozó részek:D)...
Szóval nem hiszem,h ezek gondot kellene,h okozzanak egy kapcsolatban,ahol épp a közös jövőt tervezik a felek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!