Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mire van szükségünk az összekö...

Mire van szükségünk az összeköltözésnél?

Figyelt kérdés
Ami feltétlenül fontos, pl: háztartási cuccok, ilyenek?
2011. aug. 15. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Hűtő,mosógép,tűzhely,és egy ágy!Pár tányér,pohár,evőeszköz,lábos.

Szerintem ennyivel már el lehet indulni, és a többit apránként majd beszerzitek!

2011. aug. 15. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Műszaki cikkek: Hűtő, fagyasztó, mosógép, szárítógép, (mosogatógép) TV, porszívó, mikro, grill, robotgép,

Búrokon kívül: előszoba fogas, 1 nagytükör, cipő tartó

Konyhába: tányérok, poharak, evőeszközök, müa.tálak, tálcák (müa+fém is), kávéfőző, teafőző, húsvágó deszka + bárd, húsklopfoló, fakanál, szedőkanál, lábasok, fazekak + födők, zománcis tepsik, jénai tálak, nyujtódeszka (bár erre sokan az asztalt használják) fűszeres dobozok

Kaja: kenyér, zsír (olaj) liszt, rizs, zsemlemorzsa, tojás, cukor, só, törtpaprika, bors, babérlevél, köménymag, kakaó, fahéj, vöröshagyma, krumpli, répa, gyökér, zöldpaprika, néhány főznivaló húsféleség, tej, tejföl, mustár, majonéz, ecet, citromlé,

2011. aug. 15. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

20,12-es vagyok: folpack, alufólia, mosogatószer, tisztítószerek, WC-papír, papír-törölköző, mosogató szivacsok, törlő kendők.

Igyekeztem mindent felírni, majd a pénztárcátok "diktálja" a listából, hogy első nekifutásban miket vásároltok meg.

2011. aug. 15. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Alapvető bútorok: egy ágy, asztal, székek, szekrény (akasztós+polcos vagy polc+sztender). Konyhabútor.

Takarítóeszközök: partvis, lapát, törölgetőrongy, szivacs, mosogatószer, wc kefe, fertőtlenítőszer.

A konyhába alapvető éleliszerek és tárolók (lehet kapni külön tárolót, de nekem pl. befőttesüvegekben van minden, mert az költséghatékony), fakanál, lábas, serpenyő, merőkanál, tepsi, evőeszközök, tányérok, poharak, bögrék, konyhakés, sajtreszelő, habverő, vágódeszka, tálca, alátét, konyharuha, szűrő.

Cipőtisztító eszközök, folyékony ragasztó és cellux, tükör, ágynemű, törölközők, mosószer, vízkőoldó, sósav, függöny, porszívó, szemetes, kalapács, fogó, sok apróság.

A legokosabb, ha elindultok egy nagy háztartási üzletben vagy hipermarketben és polcról polcra végigjárjátok. Látni fogjátok, hogy abból, ami ott van, mi az, ami kell nektek.

2011. aug. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!