Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől érzitek magatokat...

Mitől érzitek magatokat nőnek, nőiesnek?

Figyelt kérdés
Mitől és mit lehet tenni azért hogy annak érezzem magam illetve, lehet-e ezt fejleszteni? Hogy mások is annak lássanak.

2012. ápr. 26. 12:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen a dekoltált blúzú nőkkel egy lapos csaj nem tud versenyezni. A pasik szeme rátapad.
2012. ápr. 26. 12:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Attól hogy a férjem 7év és 1gyerek után is mindennap kíván :)
2012. ápr. 26. 13:04
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Na, hogy valami normálisat is írjak: nálam a nőiesség képzete a hosszú hajhoz is kapcsolódik. Egy hosszabb hajú nőt talán jobban meg is néznek a férfiak.

Meg hát, a mosoly. Nem csak szimpatikussá, hanem vonzóvá is tesz. Őszintének kell lennie, és az arcvonásoknak is jó, ha arról árulkodnak, optimista, mosolygós személység az illető.

Ami még talán nőiesebbé tehet, az az illatok. Nem a terjengős, hanem a finom, közelről érezhető dolog.

2012. ápr. 26. 13:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as. Nem mondom, hogy rosszak, amiket írtál, de melyik válasz volt szerinted a "nem normális". Mindenki értelmes dolgot írt szerintem.
2012. ápr. 26. 13:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem másokra értette a 13-as hogy nem normálisak a válaszok, hanem ő normálisan akar válaszolni, nem hülyeséget akar írni.
2012. ápr. 26. 13:21
 16/25 anonim ***** válasza:
De mi volt a hülyeség?
2012. ápr. 26. 13:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Oké, hosszú, selymes hajam van, vékony vagyok. Mosolyogni nem igazán tudom mostanában nincs munkám, pasim, gyerekre régóta vágyom. Az arcom nem szép, csúnya sem, átlagos. Ha viszont kifestem magam akkor tudok jól is kinézni. Viszont vannak nők akik akár kövérek is esetleg, mégis akkora nőiességgel rendelkeznek, hogy szinte beteríti a szobát.
2012. ápr. 26. 13:25
 18/25 A kérdező kommentje:
Semmi, csak ő nem akart hülyeséget írni. Magának kommentált.
2012. ápr. 26. 13:25
 19/25 anonim ***** válasza:
Oké, kicsit lassú vagyok ma. :)
2012. ápr. 26. 13:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Öö én vagyok a második válaszoló..viszont nekem hatalmas melleim is vannak 75-80/E-F..és ennek dacára éreztem magamat egy trampli valaminek. Aztán megtanultam jó melltartót vásárolni, stb.

Szeretni magamat. Előnyöket nézni. Te, tudod mit nem adtam/adnék egy pici, cuki ciciért??

2012. ápr. 26. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!