Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 37 éves jó kiállású férfi,...

37 éves jó kiállású férfi, házzal, autóval de egyedülállóként?

Figyelt kérdés

Ismerek egy férfit,37éves és nagyon vonzó férfi.Jól tartja magát,divatos,sportos szóval tényleg jó kiállású.

Relatíve mindene van,dolgozik,háza és kocsija van de mégis egyedülálló.

Nincs állandó kapcsolata,azt viszont hogy alkalmi van-e neki azt nem tudom.Mindenesetre egy ideje ismerem és még nővel nem láttam.

Egy férfit mi mi vihet arra,hogy ne akarjon megállapodni?Van olyan hogy nem vágyik se feleségre,barátnőre és gyerekre?

Ti ismertek ilyen férfiakat vagy netán nőket?Mi lehet az oka?

2012. ápr. 18. 16:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát, van ez így.

Több oka is lehet: vagy "ugyanabban a csapatban játszik", vagy v.mi nagyon különlegesre vágyik, vagy volt egy nagy csalódása, és még azóta is levert, vagy csak szimplán szeret egyedül lenni.

2012. ápr. 18. 19:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Vagy az a nő, aki egy ideig ott élt vele, nagyon csúnyán átverte, pofára ejtette, esetleg ki akarta túrni a palit a házából.

Ezért óvatos lett, és okos. Szrintem jól teszi.

2012. ápr. 19. 12:38
 23/23 anonim válasza:
Én pont ilyen férfi vagyok,bár picit fiatalabb.Nem szeretnék se családot,se gyereket.Nem vagyok meleg,egyszerűen így érzem jól magam.Mellesleg nem szeretem a gyerekeket.Heti négyszer-ötször sportolok,vannak barátaim,jól érzem magam.
2013. nov. 8. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!