Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 37 éves jó kiállású férfi,...

37 éves jó kiállású férfi, házzal, autóval de egyedülállóként?

Figyelt kérdés

Ismerek egy férfit,37éves és nagyon vonzó férfi.Jól tartja magát,divatos,sportos szóval tényleg jó kiállású.

Relatíve mindene van,dolgozik,háza és kocsija van de mégis egyedülálló.

Nincs állandó kapcsolata,azt viszont hogy alkalmi van-e neki azt nem tudom.Mindenesetre egy ideje ismerem és még nővel nem láttam.

Egy férfit mi mi vihet arra,hogy ne akarjon megállapodni?Van olyan hogy nem vágyik se feleségre,barátnőre és gyerekre?

Ti ismertek ilyen férfiakat vagy netán nőket?Mi lehet az oka?

2012. ápr. 18. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy ilyet, egy haverom, úgy tűnik, neki tényleg nincs szüksége társra, családra. Arra fogja, hogy akibe 20 évesen szerelmes volt, visszautasította. Pár évig reménykedett (hiába), aztán meg úgy láttam, megszokta az egyedüllétet, és nem is akar már változtatni rajta. Nem faggatom erről, de nem tudok róla, hogy laza vagy alkalmi kapcsolata lenne/lett volna. A barátai már letettek róla, hogy beleszóljanak az életébe, elfogadták, hogy ő ezt választotta. Korábban még érdeklődtek volna iránta más nők, azokat elhajtotta, most meg már csökkent az érdeklődők száma, mert elhízott.

De akiről Te írsz, lehet meleg is, vagy alkalmatlan a tartós kapcsolatra, lehet elvált, stb.

Ha valaki jó külsővel egyedülálló, nem biztos, hogy rögtön arra kell gyanakodni, hogy valami nincs rendben nála.

2012. ápr. 18. 16:15
 12/23 mucu55 válasza:
100%
forever alone :D
2012. ápr. 18. 16:16
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

A válaszokból is látszik, hogy milyen sok oka lehet.

Lehet, hogy meleg, lehet, hogy nem érett rá, lehet, hogy egyszerűen nem is vágyik rá, többet ér a függetlenség, hogy csak ő irányítja a saját életét, stb.stb.

vagy lehet olyan, mint én. Egyszer úgy pofára esett, hogy esze ágában sincs többé bárkit is maga mellé engedni! Kiölték belőle a bizalmat, a vágyat, és egyedül jobban érzi magát.

36F

2012. ápr. 18. 16:16
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy meleg,mert mesélte egy közös ismerősünk,egy idős néni,hogy évekkel ezelött volt egy barátnő,aki itt élt vele,de nem sokáig tartott a dolog.

A férfi a szomszédom,alig van itthon,reggel megy 5-6körül megjön de fél óra múlva megint elmegy valahová.De mindig itthon alszik,mert reggel ismét itthonról megy el melóba.

Egy kicsit nekem rejtélyes a pasi,mert munka után mehet ugyan nőhöz is,de soha nem hoz haza egyet sem?? :)))

Tényleg fura alak,titokzatos.

2012. ápr. 18. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Én szakasztott ugyanilyen vagyok, csak 29 évesben.

Az oka nagyon egyszerű, soha nem akarom magam lekötni egy nővel sem, nem vonz a családalapítás gondolata, és nem akarok gyereket sem. Totálisan önző életet akarok élni, nem nősülök és gyártok gyerekeket csak azért, hogy a társadalmi elvárásoknak eleget tegyek.

Annak, aki az életemet kívülről szemléli és nem ismer, annak magányos farkasnak tűnhetek, pedig ennek pont az ellenkezője igaz. A kapcsolataim, a barátaim a legfontosabbak a számomra, és vannak partnereim is, akik vállalják azt az életstílust, amit képviselek. Én sosem fogom őket facebookon barátnőként, kapcsolatként mutogatni, és nem fogom őket mélyebb érzelmekkel sem hitegetni. Cserébe ők sem akaszkodnak rám, maradunk mindketten függetlenek, éljük az életünket. A továbblépés, "szakítás" sosem fájdalmas, csak módosul annyiban, hogy kimarad belőle a szex.

Persze megmosolyognak azok, akiknek a család a mindenük, de erre csak legyintek, hiszen pontosan tudom hogy mik a hátrányai a családos létnek, így semmi okuk rá, hogy lenézzenek.

Azt hiszem megválaszoltam a kérdésed.

2012. ápr. 18. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

Mindene megvan, lehet, hogy ő nem vágyik családra, ilyen egyszerű. Mivel jól néz ki és feltehetően nem keres rosszul, megteheti, hogy mindig a legjobb nőkkel veszi körül magát, úgymond: hülye lenne megállapodni.

Sokszor a nők viszik bele a férfiakat a házasságba, maguktól nem hajlanak rá. A nők a családcentrikusak.

23N

2012. ápr. 18. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

én nem egy ilyen férfit ismerek

van köztük, aki idősebb és gigolo

van, aki extrém helyes de már 35, ez utóbbinak van állandó kapcsolata

a közös bennük, azért nem akarnak családot/házasságot mert nekik így minden tökéletes.

2012. ápr. 18. 17:24
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Az exem 30 évesen dobott, mondván, hogy ő még fiatal a komoly kapcsolatra. Nekem azért nagyon furcsa, hogy egy 30 éves pasi "fiatalnak" tartja magát az ilyesmihez. Bár neki nincsenek se barátai, se haverjai, csak a szülei, akik állandóan ki akarják sajátítani a fiúkat, és még egymásra is féltékenyek ilyen téren (elváltak)

Szerintem sokszor a hülye szülői felfogás eredménye is lehet, persze ez nem törvényszerű.

2012. ápr. 18. 17:33
 19/23 anonim ***** válasza:
65%

az én 32 éves barátom, meg a tinik után forog, és úgy akar öltözni, mint a 20 évesek.

szóval a 30-as férfiak valóban nem érettek!

2012. ápr. 18. 17:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 3 ilyen embert is ismerek.Ők egyáltalán nem akarnak családot,saját döntésük.Szerintem kevés ilyen ember van,de vannak.
2012. ápr. 18. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!