Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 37 éves jó kiállású férfi,...

37 éves jó kiállású férfi, házzal, autóval de egyedülállóként?

Figyelt kérdés

Ismerek egy férfit,37éves és nagyon vonzó férfi.Jól tartja magát,divatos,sportos szóval tényleg jó kiállású.

Relatíve mindene van,dolgozik,háza és kocsija van de mégis egyedülálló.

Nincs állandó kapcsolata,azt viszont hogy alkalmi van-e neki azt nem tudom.Mindenesetre egy ideje ismerem és még nővel nem láttam.

Egy férfit mi mi vihet arra,hogy ne akarjon megállapodni?Van olyan hogy nem vágyik se feleségre,barátnőre és gyerekre?

Ti ismertek ilyen férfiakat vagy netán nőket?Mi lehet az oka?

2012. ápr. 18. 16:03
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
83%
nem nagyon ismerek ilyet, tényleg ritka, de mintha csak saját magamat látnám 15 év múlva, csak nőben.
2012. ápr. 18. 16:07
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
nem anyuci kedvence véletlen?
2012. ápr. 18. 16:07
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
ismerek ilyet, neki barátai vannak,fiúk.Diszkréten jönnek és diszkréten távoznak.
2012. ápr. 18. 16:08
 4/23 anonim válasza:
100%
Ha ilyen van az lehet kicsit gyanús is. Elég furcsa hogy egy ilyen férfi egyedülálló. Ha kezdeni akarsz vele előtte mindenképp érdeklődj utána milyen is.
2012. ápr. 18. 16:09
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vágyik,de szégyellős,bátortanal,csúnyának,értéktelennek hiszi magát.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2646..

olvasd el a válaszokat,én irtam ki nemrég

van ilyen férfi

6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek sok oka lehet a lelki problémáktól kezdve a fizikai dolgokig. Lehet hogy régen valaki jól átverte, esetleg meghalt a szerelme és nem akar újra elveszíteni valakit, az is lehet, hogy impotens... Az ilyen dolgokat nem teregeti ki az ember.
 7/23 A kérdező kommentje:

Az anyukája meghalt,az apukájával meg nem annyira jó a viszonya.

Ahol most él,az a nagyapja háza volt,állítólag ő ápolta és hordta a bácsikát a kórházba,kezelésekre.Aztán meghalt a bácsi.Így ő maradt a házában de egyedül él.

Talán sokat csalódott már,és befordult?

Mert próbáltunk vele beszélgetni,barátkozni de nem nagyon volt vevő rá...

2012. ápr. 18. 16:10
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Én ismerek egyet. A legjobb barátom, mondhatni pótbátyám. 40 éves, nem néz ki rosszul, menő doki. Soha nem volt nős, általában 2-3 csaj fut mellette párhuzamosan. Szerintem egyszerűen ő még nem érett meg arra, hogy megállapodjon. Lehet, hogy soha nem fog! A gyerekkérdést megoldja: a testvére két gyerekével remekül elvan. Ha pedig elunja, hazamegy. Én ilyennek fogadtam el, nem mindenki egyforma.
2012. ápr. 18. 16:10
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
A saját neméhez vonzódik.
2012. ápr. 18. 16:11
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Több dologra lehet gondolni.

1. Lehet, hogy nem a nőkhöz vonzódik.

2. Valami gond azért mégis van vele, ami miatt nincs kapcsolata. Pl. valami szervi baja van, de lehet ez mentális probléma is, ami egy kivülállónak ugyan nem tűnik fel, de egy kapcsolatot lehetetlenné tenne, vagy ha nem is lehetetlenné, de megnehezíti a dolgot, és nem talált még olyat, aki ezt el tudná fogadni.

3. Ő egyszerűen ilyen és kész, nem vágyik kapcsolatra, lehet, hogy aszexuális, vagy egyedül érzi jól magát, vannak ilyen emberek, még ha kevesen is. Az igazi agglegények.

4. Lehet, hogy túl sokat dolgozik, és nem jut ideje a párkeresésre, esetleg nincs nagyon tapasztalata, hogy hol és hogyan lehetne ismerkedni hozzá illő hölgyekkel, vagy túl gátlásos.

2012. ápr. 18. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!