Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a halott édesanyádat...

Ha a halott édesanyádat szidnák mit szólnál?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel összevesztem. Telefonon hívogatott egy darabig, de mivel nem vettem fel elkezdett írogatni facen. Tudja hogy anyukám nem él és ilyeneket ír: "Megkeresem anyád sírját és megszégyenítem" "Kikaparom a földből" mindenféle trágárságokat ír róla is meg rólam is, fenyegetőszik hogy megver engem stb. Én próbáltam neki higgadt válaszokat adni, de már nem is válaszolok, ő meg csak ír és ír nekem....
2012. ápr. 17. 21:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egyszer mondta a "barátnőm", hogy anyád olyan hülye volt, meg lek.rvaanyázott. Visszakézből akkorát b@sztam le neki, h sírva rohant haza.
2012. ápr. 17. 22:36
 22/27 anonim ***** válasza:

bemész a facebook üzenetekhez, és (bocs, nekem angol van, úgy írom) van az action gomb (jobboldalt, fogaskerék ikonnal), lenyitod, abban van olyan, hogy jelented a beszélgetést. aztán a p*** adatlapjára mész, a barátok gombot (zöld pipa ikon) lenyitod, van benne olyan, hogy törlöd a barátok közül.

sajnálom, hogy ilyen r0hadék ismerősöd van.

2012. ápr. 18. 00:30
 23/27 anonim ***** válasza:
én tényleg megtenném ellene a feljelentést!
2012. ápr. 18. 07:31
 24/27 anonim ***** válasza:
95%

Ha az édesanyádat annak idején, amikor meghalt, meg tudtad gyászolni, a gyász végén el tudtad engedni, akkor ma már nem lehetne rajtad semmiféle érzelmi fogás találni. Tehát bármit mond, le kéne, hogy peregjen rólad. Az más, hogy édedsanyád emlékével visszaélve haragot kelt benned!

Az is más kérdés, hogy egyébként mit művel és hogyan viselkedik ez az ember veled. Ha nem lehet vele semmiféle módon higgadtan és okosan megbeszélni a dolgokat, akkor felejtsd el és tiltsd le mindneünnen, ahol csak elérheten. Ez ma már a közösségi oldalakon sem nagy ügy.

Ha mobiltelefonon zaklat, tedd a számát listára - a legtöbb telefont ezt ma már ismeri -, amikor hív, a telo azonnal levágja a hívást, és csak az jelenik meg, hogy ez a szám hívott. Cserélhetsz számot is, de szerintem a menekülés nem jó megoldás.

Konfrontálódni kell vele! Állj a sarkadra! Egyenesen küldd el melegebb éghajlatra, szép veretes mondatokkal és szakíts meg vele minden érintkezést. ha te jobb vagy írásban, mint szóban, akkor írj neki egy levelet. Nem kell félni tőle, hogy bángalmaz, ha mégis megpróbálja, akkor pedig szívfájdalom nélkül a saját érdekedben fel kell jelenteni a rendőrségen. Aki nem tudja magát fékezni, azt majd megfékezi a világ.

Édesanyád sírjának megrongálása is bűncselekmény -, csak jobb, ha tudja.

2012. ápr. 18. 08:39
 25/27 anonim ***** válasza:
38%

24: És mondd, jó érzés bántalmazni nőket? Jó érzés kőbunkónak lenni? Bármilyen mostalan szájú is volt a barátnőd, bármennyire is megbántott téged, nem az a megoldás, hogy felpofozzuk. A testi bántalmazás mindig a gyenegség és a gyengék jele.

El lehetett volna küldeni higgadt és kemény hangon is úgy a fenébe, hogy soha többé nem látod. Csak ahhoz tartás kell, és belső erő.

2012. ápr. 18. 08:45
 26/27 anonim ***** válasza:
A helyedben szépen kinyomtatnám az üzeneteit és bemennék a körzeti rendőrkapitányságra és feljelentést tennék. A közösségi oldalakon küldött üzenetek is kimerítik a zaklatás fogalmát!
2012. ápr. 18. 09:54
 27/27 anonim ***** válasza:

"csak elgondolkoztam hogy vajon normális-e aki ilyeneket kitalál."

Egyértelműen nem, beteg ez a lány. Ha még be is váltja a fenyegetéseit, akkor már félnék is tőle.

2012. ápr. 18. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!