Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a halott édesanyádat...

Ha a halott édesanyádat szidnák mit szólnál?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel összevesztem. Telefonon hívogatott egy darabig, de mivel nem vettem fel elkezdett írogatni facen. Tudja hogy anyukám nem él és ilyeneket ír: "Megkeresem anyád sírját és megszégyenítem" "Kikaparom a földből" mindenféle trágárságokat ír róla is meg rólam is, fenyegetőszik hogy megver engem stb. Én próbáltam neki higgadt válaszokat adni, de már nem is válaszolok, ő meg csak ír és ír nekem....
2012. ápr. 17. 21:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne jól. De ez a lány beteg, zaklató. Ne tartsd vele a kapcsolatot. Nem vagyok facebook ismerő, de gondolom van arra funkció, hogy ne írhasson, "tiltsd le."
2012. ápr. 17. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Kitörném a fogait.
2012. ápr. 17. 21:50
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Én szólni nem szólnék semmit, viszont amit kapna...
2012. ápr. 17. 21:56
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Én tuti tiltanám,jelenteném SŐT én behúznák neki egyet. Ha belejövök elképzelhető,hogy meg is ölném.
2012. ápr. 17. 21:57
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

ezért akár fel is lehetne jelenteni rágalmazásért és zaklatásért! Milyen ember már az ilyen! A minimum h törlöd és tiltod és kerülöd!

Egyébként nekem is tettek rosszindulatú megjegyzést anyukám halálakor, egyik osztálytársam, sírtam miatta:'(

2012. ápr. 17. 22:00
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Természetesen minden jó érzésű embernek kinyílik most a bicska a zsebébe, de szánalmasak ezek a commentek. Hogy kikaparná a szemét meg eltörné a kezét, nah persze. Mind maradnának a seggükön és ökölbe szorított kézzel tűrnék. Mert ha bántalmaznád a csajt te kerülnél sz*rba annak ellenére hogy ő a hibás, és egy gerinctelen féreg.
2012. ápr. 17. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Felejelenteném és utána eltörném az állkapcsát :)
2012. ápr. 17. 22:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer Apukámról mondtak becsmérlő dolgot, pár hónappal a halála után. Egy focista, csupa izom srác volt, de én nekiugrottam a 163 centimmel és közöltem, hogy még egy szó Apumról és megölöm. Nyilván hatásos lehettem, mert elnézést kért.

23N

2012. ápr. 17. 22:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

16-os válaszoló,

én tényleg szétbasznám, nem a szájhősségemről vagyok híres.

2012. ápr. 17. 22:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Minimum az orrát törném, aztán amit még sikerül!
2012. ápr. 17. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!