Fiuk mit gondoltok a kemeny csajokrol?
Marmint azokrol akik valami fele kuzdosportot uznek. En kickboxolok mar tobb mint masfel eve es nagyon szeretem (amugy szinte minden fele sportot kedvelek). Az a fajta lany vagyok aki kicsit kemenyebb, meg tudja vedeni magat, kiall magaert, nem hisztizik ha letorik a korme :)) ...de viszont adok is magamra meg szeretem a noies cuccokat, magassarku, szoknya, csini ruhak stb :D
De nam tartjatok furanak ha egy lany peldaul kickboxol?
Én is ilyen vagyok.
Ha olyan srácot találsz, aki hasonló, kemény, vezértípus fickó, azzal nem lesz gond. Mindenki mást kiherél a jelenlétem. :D :S Úgyhogy nem előnyös, mert kicsi az a réteg pasiból aki erre bukik és normális is.
21L
Szerintem tök jó dolog :) Persze azért féltenélek, hogy jól összepakolnak edzésen, aztán kék-zöld leszel :D
A legtöbb ilyen sportos csaj ott rontja el, hogy sportosan is öltözik. Az nagyon lehangoló. Max a férfiaknak áll jól.
De te adsz magadra is, nőiesen öltözöl... Szép formás leszel/vagy a kemény edzéstől... :D Abszolút korrekt. :)
BTW, hány éves vagy?
21F
kosz a valaszokat :D
amugy 164 cm magas vagyok es 53 kg...nem tul kigyurt de azert latszik hogy sportolok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!