Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor lesz tüntetés a cigánybű...

Mikor lesz tüntetés a cigánybűnözés ellen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 11:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
Terjesztjük gyertek minél többen. Aztán minden meg lesz oldva. Béke, szeretet lesz. 5 Ft lesz a kenyér hurrááá.
2009. jún. 18. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
kedves 12:44 es hidd el a cigányok tipikusan olyan bűncselekményeket követnek el amit nyugodtan hívhatunk cigánybűnözésnek!pl:csoportosan inzultálják a járókelőket,késelnek,csicskáztatás,más terményének begyüjtése,öregek kirablása,megerőszakolása,színesfémtolvajlás stb.De aki csak a tv-ben vagy a vacsora mellet "húzatott a cigányal" nem érti mi ez az egész.Azonban javaslom költözz egy cigányok lakta faluba,vagy csak sétálj végig egy egy általuk lakott településen,vagy városrészen meg fogod érteni!Aztán a korházi ágyon kirabolva,összeverve közlik nincs meg az elkövető(k) szemtanú hiányában megszüntetik a nyomozást és örülj,hogy nem jelentenek fel rasszizmusért,amiért vádolod a cigányokat!ÉrtséteK MÁR Meg nem a barna bőrük miatt utálja őket Európa hanem a viselkedésük és életvitelük miatt!Egyszerűen nem akarnak\képesek\ beilleszkedni a társadalomba.
2009. jún. 18. 13:13
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha valaki rokonommal/ismerősömmel történik valami,akkor én azt a BŰNÖZŐ számlájára írom,függetlenül attól,hogy milyen nemzetiségű.Számomra minden ember egyenlő,és félreértés ne essék,nem vagyok cigány.
2009. jún. 18. 13:15
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
ja,és mellesleg egy rokonomat már kirabolta egy zsebtolvaj,aki cigány volt,de számomra "csak" szimplán bűnöző,nem arra vagyok kihegyezve,hogy cigány,vagy esetleg fekete vagy mittudomén...de akik így gondolkoznak,soha nem fogják ezt megérteni,kár is ezen vitázni...szóval részemről ennyi
2009. jún. 18. 13:33
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
akkor csak statiszztikákat nézz végig, főleg hogy a börtönökben hány % elítélt cigány, és talán megtalálod a kapcsolatot. Igenis vannak kifejezetten cigány jellegű bűnözési formák.
2009. jún. 18. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
42%

szerintem (előzőre) az az összefüdgg.hogy a cigányok nagyon rossz anyagi helyzetben vannak,persze hogy több a bűncselekmény körükben

én ezzel a kifejezéssel nem értek egyet

2009. jún. 18. 14:09
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
13:49 - Akkor te meg nézd csak meg, hány nem cigány származású lop, csal, sikkaszt, használja ki a rászoruló álláskeresőt, mennyien végeztetnek fekete munkát... BÜNTETLENÜL! A 4 jelenlegi parlamenti pártunk ebben élen jár...
2009. jún. 18. 14:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vitát akartam, csak a kérdésemre akartam választ, és aki megválaszolta annak nagyon köszönöm. Személyes okok miatt engem kifejezetten a cigánybűnözés elleni tiltakozás érdekel, akinek nem tetszik vagy nem ismeri el h van ilyen azt szívesen beköltöztetném egy hétre egy cigány lakta faluba, meglátjuk mit mondana utána. Lehet engem rasszistának vagy akárminek nevezni,engem nem érdekel, ti meg vitatkozzatok tovább kedvetekre,úgysincs értelme.
2009. jún. 18. 14:13
 19/21 Zenon ***** válasza:

Én nem értem ezt,mi az hogy ,,rasszizmus"?

Tudják egyáltalán azok,akik ezzel a szóval dobálóznak,hogy mit jelent?A cigányok leugatnak,mert magyar vagyok,de cigányozni nem szabad,mert sérti a méltóságukat.Eszerint a magyarságnak kevesebb joga van,mint egy kisebbségnek a saját hazájában?Meg mi az ,hogy nácizmus?Tanultak ezek történelmet?Neonácizmus van,de ez bohóckodó fiatalokból áll.Az igazi nácizmus nem is létezik már vagy 1960-as évek óta.(Spanyolország)Németországban ugye 1945 óta nincs.Akkor miről beszélünk?

Ja,és ha lesz tüntetés,én megyek.

2010. jan. 22. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:

nincs cigány bűnözés???

http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

2010. jún. 26. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!