Van cigánybűnözés? (személyes sztori)
Nem egyszer volt, hogy az utcán belém kötöttek, és amikor mondtam, hagyjon békén, megfenyegettek, hogy így-úgy megvernek, megrugdosnak, stb.
Az egyik eset:
Megyek nagy békésen az utcán, jön velem szembe 2 nő, és az egyik egy ikerbabakocsit tol.
Észre vettem, és a babákra néztem, elmosolyodtam, hogy milyen jó, hogy ikrek. (Egyszer majd én is szeretnék ikreket:)) Na ekkor robbant a bomba az egyik nőszemélynél, és elkezdett velem beszekedni, hogy miért nézem a gyerekeit, meg lehordott engem mindenféle büdös magyar, nagyp*csájú k*rvának, stb... Meg hogy azért nézem mert ő cigány. De könyörgöm! Most őszintén mondom, először nem a nő etnikuma tűnt fel. És nem volt bennem semmilyen feléje irányuló negatív gondolat... Na és, miután lezártam, annyival, hogy inkább nem szóltam semmit, hanem elmentem mellettük, az egyik utánam jött. Mivel én nem szóltam, csak siettem tovább, megmarkolta a karom, visszahúzott. Kérdőre vont, hogy miért nem szólok hozzá. Mondom hagyjon békén. Nem engedett, szorította a karom. Pont akkor jött Édesapám, ő állította le, elég heves veszekedéssel. Komolyan mondom, ha ő akkor nem jön, valószínű megver az a nő(na mondjuk nem hagytam volna önszántamból). És ez fényes nappal, a háztömbünktől maximum 20 méterre. Szörnyű milyen kis apróságon fel tudják húzni az agyukat.
De ez történt kb 3 hónapja.
Múlt hónapban ezt vettem észre, hogy egy ikerbabakocsi áll a lépcsőházban. És egyzsercsak beszállt a liftbe az a lerobbant, ápolatlan nő. Na az ott nagyon beparáztam, de hál' Istennek nem ismert fel... De itt lakik a házban...-.-
Aztán, mivel a környezetemben is vannak cigányok, sok dolgot hallok. Pl 14!! éves fiú, több leütéses lopásért vették őrizetbe.
Sokszor hallom, hogy "így vertem meg a csajom, meg késsel kergettem." Ezt épp ma hallottam a buszon.
Ez borzasztó. Hogy lehet egy lányt, akármilyen is, megverni? :S
Meg sok cigányt ismerek, és hogy őszinte legyek, többségük piszkos ügyletekkel keresi a millióit.
Az az igazság, hogy itt, ahol lakunk sok ilyen pitiáner alak él(köztük az előzőleg már említett 14 éves fiú), és féltem a szüleim, a barátaim. Mert bármikor megtámadhatják őket.
dE egy szónak is 100 a vége, oda akartam kilyukadni,
hogy bármennyire is próbálok nem általánosítani, csak ezt látom/hallom, és így nem megy.
Sokszor összehozott már a sors cigányokkal, és kivétel nélkül, mindig hátba szúrtak.
Szóval, van cigánybűnözés?
Bármennyire is próbálom ezt a tényt "eltusolni" magamban, egyre jobban azt hiszem, hogy van.
Szerintetek?
16/L
Szerintem van
hiába,azért lopnak hogy 'életben maradhassanak' de akkor is
hiába csóró szerencsétlen,nem 1-2 zsömlét lop
sokkal több szegényebb magyar család van,és azok mégse lopnak,tisztességben élnek
nem láttam még magyar embert, a bicaján 2 mázsa fával,és szintén nem láttam még kötözkődö magyar embert
na mindegy,mert van
Simán, nálunk van olyan az iskolában(gimnázium szakiskola közt 200m távolság) h a szakiskolában vannak az órák,9.ben asszem ketten egy gyereket véresre vertek, és egy tanárnak is behúztak mert leakarta őket állítani...
Piacon két cigányárús asszony elkezdett hangosan veszekedni ordibálni egymással és ott a sok ember előtt bunyózni...
9.es voltam és 1 cigány el akarta lopni a telóm, állandóan követett és kérdezte milyen telóm van stb.(voltam 15éves meg kb 60kilo), aztán odament oldalra a járda melle 1 fa mögé h menjek oda mondani akar nekem valamit(biztos jól el akart volna verni és elvinni a telóm) jó rákapcsoltam a sebességre, aztán ő is és ez már az iskola! előtt volt mondtam neki h nem hagyom h ellopd a telóm hagyjál békén erre izomból orrba vágott -.- aztán elkezdett dumálni és szerencsére lelépett, na attól a pillanattól fogva elkezdtem edzeni
Igen van sajnos.Persze tisztelet a kivételnek. Mert az is van. én ismerek.
A liftben a nő nem nem ismert meg, egyszerűen ők csak akkor bátrak ha nem egyedül vannak. Egyedül "meg vannak halva".
Én a napokban a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásán gondolkodtam sokat. ( hátrányos helyzetű gyerekek leginkább sztem a romák közül kerülnek ki) Hiába akarják azt a szerencsétlen gyereket normális életre nevelni az iskolában, jó embert faragni belőle, ha egyszer hazamegy, és otthon egy teljesen más életvitelt lát. És a szülei arra tanítják. Úgyis azt fogja követni (nagy százalékban) amit a szüleitől lát. Főleg ha azok esetleg még bele is táplálják az agyába hogy az mind nem fontos amit az iskolában tanítanak, hanem a boldoguláshoz az erő és az agresszió a leg fontosabb.
Márpedig az alapján, hogy sokszor a roma gyereket a szülő küldi ki koldulni, meg nem szól rá ha verekszik, beleköt másba (talán még meg is dicséri), ezek alapján erre lehet következtetni.
Ez igy van sajnos, ezekre mar ranezni sem szabad.
Kb fel eve tortent, hogy kint alltam az utcan egy baratommal es beszelgettunk, amikor egyszer csak odakanyarodott egy sotetitett ablaku auto, amibol orditoot a ciganyzene, es hat persze, hogy odaneztunk, hogy miaf@sz, de aztan folytattuk is a beszelgetest. Erre kiugrott a kocsibol egy fuxos cigany suttyo, es elkezdte kessel szurkalni a haveromat, es kozben kiabalt, hogy "mit nezel, mit nezel g*ci!" Aztan visszault es elhajtottak.
De ez csak egy sztori a sok kozul, amit ateltem, tudnek meg meselni. Az iskolakban pl mindennaposak a magyarveresek, lopasok.
Remelem valaki elkezdi mostmar irtani ezeket a szemeteket, mert ez nem allapot.
Metrón vagyunk párommal, tömeg van. Utolsó pillanatban szállnak le dzsipsziék (3 p.na) ők mennek neki egy nő táskájanak és még nekik állt feljebb!
Mást nem lehet várni tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!