Mikor lesz tüntetés a cigánybűnözés ellen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 11:55
1/21 anonim válasza:
Holnap délután 13.00-kor kezdődik Szentlászlón(Baranya megye). Hozz magaddal fáklyát és egy szál virágot (mindegy milyet)!
2/21 anonim válasza:
ti rászisták!!! níncsen cigánybünözés!!!
3/21 anonim válasza:
ez csak cigánygyűlölet kérdése.szerintük ugyanis van
szerintem "csak" bűnözés van,ez nem csak a cigányok privilégiuma
4/21 anonim válasza:
Szóval aki akar, az jöjjön el holnap 13.00-ra Szentlászlóra! 1.válaszoló
5/21 anonim válasza:
12:14-es, ha Neked - ne történjen meg - de valamelyik kozeli, vagy távoli ismerősöd, rokonod áldazatul esik e kisebbségnek, milyen lesz a véleményed.Gondolkozz egy kicsit!A tüntetéssel ugyan nem lehet megoldani semmit, de talán azon illetékesek figyelmét fel lehet hivi.Persze Ők is csak akkor reagálnának keményebben, ha valamilyen formában irintettek lennének.
6/21 anonim válasza:
12:28 Nekem öcsémet kergették már meg cigányok, de se ő se én nem lettünk ettől rasszisták, neki van cigány haverja, aki tisztességes, és ugyanúgy utálja a cigány származású bűnözőket is, mint bármely más származásúakat. Ennyi. El kéne jutni oda a nagy okos agyakban, hogy emberek vannak, és azon belül tisztességesek és bűnözők SZÁRMAZÁSTÓL FÜGGETLENÜL! Minden tisztességes emberrel egyformán kéne bánni és minden bűnözőt egyformán kéne megítélni.
7/21 anonim válasza:
És csak úgy általában a bűnözés ellen mikor lesz? Mikor lesz a feketemunka, a sikkasztás, az eszetlen autóvezetés, átverés, bankrablás, stb ellen? Az mikor? A sok bűnözés közül mi jogon emel ki valaki egyet, azt hangsúlyozva? A saját bűnéről mélyen hallgatva?
9/21 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Szerintem nem sok kígyó mart már meg embereket világviszonylatban, az emberek számához viszonyítva ezek az esetek elenyészőek. Ennek ellenére az emberek nagy része fél tőlük, vagy akár utálja is a kígyókat. És nem azért, mert nincs lábuk (mint a barna bőrszín), mert békákat esznek (mint a más kultúra), stb-stb. Egész egyszerűen azért ellenszenvesek a "kígyók", mert többnyire rosszak a tapasztalatok velük szemben. Ez van, alapvető emberi természet: ha valamiben elveszítjük a bizalmunkat, utána már mindig tartani fogunk tőle.
(Mindenki értse úgy, ahogy akarja, de próbáltam elég egyértelmű hasonlattal élni.)
10/21 anonim válasza:
Minél többen terjesszétek! Holnap 13.00!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!