A bunkóság, a lekezelő stílus, a ripacskodás, és az igénytelenség. Nem kell, hogy cirkuszi ló legyen, de tartsa rendben magát.
2012. ápr. 10. 19:14
42/49 anonim válasza:
41: Dehogy vagy te hárpia! csak mondd meg neki egyesen, hogy utálod, hogy nem mos fogat és büdös a szája és mosson fogat. Ki mondja meg, ha te sem, aki a párja vagy?
2012. ápr. 10. 19:34
43/49 anonim válasza:
Az alapvető ápoltság hiánya,ezeket már felsorolták előttem.
Ezen kívül engem csak az EXTRÉM SZŐRÖSSÉG (pl háton,mintegy mellényként viselve:D) taszít.
2012. ápr. 10. 19:44
44/49 anonim válasza:
engem a szimpla szőrösség is
lábon még ok, de egy izmos mellkason pl el sem tudom képzelni.
2012. ápr. 10. 19:48
45/49 anonim válasza:
Múltkor láttam egy férfit összenőtt szemöldökkel, de annyira össze volt nőve neki, hogy az nem kettő volt, hanem leginkább egy. Na az kifejezetten taszított. Nekem nagyon nem jön be egy férfin a fülbevaló, az ápolatlan külső (értsd: délután 4-kor még tiszta csipás, zsíros fül stb), illetve én először mindenkinek a fogsorát nézem meg, tehát az elszürkült, lyukas vagy rosszabb esetben hiányos fogsor , büdös lehelet.
2012. ápr. 10. 19:55
46/49 anonim válasza:
Azt kihagyták a kedves hölgyek hogy nem elég a szép külső de még a férfi főzzön, mosson, takarítson, barkácsoljon, nyírja a füvet, legyen kedves, fizessen mindent. Kihagytam valamit? Komolyan szánalom.
2012. ápr. 10. 22:40
47/49 anonim válasza:
tegnap 22:40
kedves azért lett kihagyva, mert a kérdező csak a külsőségekről kérdezett
2012. ápr. 11. 08:41
48/49 anonim válasza:
Mi a szánalom? Hogyha valaki nem akar büdös, koszos, izzadságszagú, dagadt, szőrös, rodhatdó fogú emberállattal járni? Amíg van választék, hadd engedjük már meg magunknak...Vagy keserű a szőlő, mert te ilyen vagy és nem érted miért nem kellesz egy nőnek se?
2012. ápr. 11. 08:50
49/49 anonim válasza:
Senki sem mondja hogy a férfi mosson főzzön takarítson. Bocsi, de ha nem tudnád ezek női munkák:D
Elég ha a férfi minimum annyira ápolt, mint én vagyok, nem akkora elvárás ez. Barkácsolni nem mindegyik tud, de ha igen, az jó pontszám. És tényleg, most azt hiszed, hogy a nőknek meg kéne elégedniük egy büdös disznóállattal? amúgy a hát a szőrön engem is undorít, de feltalálták már a gyantát, no problem, ha bírom a pasit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!