Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Mik azok a külsőségek...

Nők! Mik azok a külsőségek amik kiábrándítanak egy férfiból?

Figyelt kérdés
tehát mik azok a dolgok öltözködés, haj stb... ami kiábrándít egy férfiból mert gáznak tartod? Ha férfi vagy akkor leírhatod fordítva is!
2012. ápr. 10. 15:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
95%
Koszos köröm és cipő, ápolatlan külső, ordenáré beszéd, kellemetlen szag. Sokaknak tetszik, de engem taszít a borotvált fej, túlságosan kigyúrt test és a sok látható tetoválás is.
2012. ápr. 10. 16:08
 22/49 anonim ***** válasza:
58%

"Sörhas" "Ha sok a súlyfeleslege"

"Gratulálok a "hölgyeknek"! Bezzek ha megkérdezik 10-ből 9 azt válaszolja, hogy neki a belső érték fontos és utána mindem más.

Istenem, de álszentek vagytok!

Tehát lehet az a férfi legjobb ember, ha csóró, vagy van egy kis súlyfeleslege, már nem kell!"

Persze az igénytelenség és büdösség nem ez a kategória...

:D Most mi bajod van ha neked? de legalább téged is 0%-ra pontoztak le :D.

Volt egy kérdés, én válaszoltam rá. Nem álszenteskedtem. Ezzel amúgy sem azt mondtam, hogy soha szóba sem állnék vele, hanem hogy nem tudok férfiként ránézni elsőre, ami természetesen később viszont megváltozhat pozitív irányba!

Az igénytelenség meg valóban egy más kategória. Az minden ember alap szükséglete kellene, hogy legyen, nemtől függetlenül.

2012. ápr. 10. 16:09
 23/49 anonim ***** válasza:
73%

-szőrzet.Az is rossz ha túl sok de az is hogyha túl kevés.A lábát meg a kezét semmiképpen ne szőrtelenítse.

-sörhas , túlsúly , toka

-csúnya fogak , tömetlen , hiányos , töredezett , mosatlan fogak , szabálytalan állású fogak

-slampos , ízléstelen öltözködés

-ápolatlan bőr , ápolatlan haj , mitesszerek

2012. ápr. 10. 16:10
 24/49 anonim ***** válasza:
35%
Nekem rögtön a szőr ugrott be. Más annyira nem zavar, mint ez. Konkrétan öklendezni kezdek, ha szőrt látok. Bárhol.
2012. ápr. 10. 16:14
 25/49 anonim ***** válasza:
65%

igénytelenség (rohadó fogak, szájszag, ápolatlan körmök, zsíros-korpás-mosdatlan haj, izzadtságszag, koszos ruha stb)

ezenkívül a kopaszság nálam nem nyerő...

a vékony testalkat sem...

a szemüvegesség sem...

a vietnámi papucs, rózsaszín póló, fehér nadrág, túl színes öltözék szintén felejtős...

27/nő

2012. ápr. 10. 16:18
 26/49 anonim ***** válasza:

Zsíros, korpás haj (ezt nőkön sem tudom elviselni), piszkos körmök, rágott körmök, rossz száj- és testszag, szakadt ruhák, hasi-tasi, túl rövid haj, túl kigyúrt test, aránytalanul eloszlott súlyfelesleg.

De sajnos már akkor is kiábrándulok, ha ugyan ezek közül a tulajdonságok közül nem illik rá egyik sem, tehát ápolt, stb. csak az összhatás nem tetszik nekem valamiért.. :(

19/L

2012. ápr. 10. 16:55
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólók tökéletesen leírták mindazt, amit gondolok.

Számomra visszataszító még a raszta haj és a pecsétgyűrű...

28/n

2012. ápr. 10. 17:14
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Ápolatlanság, szőrmentesség. Sokan pont a szőrösséget írták kiábrándítónak, de én ezt nem tudom megérteni. Férfiakról beszélünk, a férfiasságnak része a szőr. Keresztbe állna a szemem egy gyantázott mellkastól vagy lábtól,egyszerűen kiábrándító, nem nővel akarok együtt lenni.

Amit még nem bírok, aki valaki kopaszra borotválja a fejét. Olyan gyönyörű tud lenni a rövid haj egy férfin, nem értem miért kell ezt eltávolítani.

Az öltözködés, ha nem nagyon extrém és az illető nem visel sminket, akkor nem tud kiábrándítani.

2012. ápr. 10. 17:16
 29/49 anonim ***** válasza:
0%

"Amit még nem bírok, aki valaki kopaszra borotválja a fejét."

Pedig a kopasz fej a sok tesztoszteront szimbolizálja. Azt hittem, nem nővel akarsz együtt lenni.

(Egyébként léteznek természetesen csupasz férfiak, mindig is voltak.)

2012. ápr. 10. 17:25
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

A kopasz fej a tesztoszteront? :'D Nem a kopaszodásról beszéltem,hanem a csillogó fejűekről, akik tudatosan megszabadulnak a hajuktól.

Gondolom kissé érzékenyen érintett a válaszom, de bocs, ez a véleményem.

A természetes szőrtelen test pedig nem összehasonlítható azokkal, akik a saját férfias megjelenésüket áldozzák fel úgy, hogy borotvával, gyantával, vagy isten tudja mivel leszedik a szőrüket.

2012. ápr. 10. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!