Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Mik azok a külsőségek...

Nők! Mik azok a külsőségek amik kiábrándítanak egy férfiból?

Figyelt kérdés
tehát mik azok a dolgok öltözködés, haj stb... ami kiábrándít egy férfiból mert gáznak tartod? Ha férfi vagy akkor leírhatod fordítva is!
2012. ápr. 10. 15:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
63%
Ha szőrös a szája.
2012. ápr. 10. 17:33
 32/49 anonim ***** válasza:
Rövid haj,kövérebb,sötétebb bőrszín,büdös száj(ez utóbbi,ha amúgy jól néz ki,megoldható)24
2012. ápr. 10. 17:59
 33/49 anonim ***** válasza:
nekem az, ha valami nagyon gáz ruha van rajta, pl. nagyon rövid a nadrágja, vagy teljesen össze nem illő ruhadarabok vannak rajta...
2012. ápr. 10. 18:06
 34/49 anonim ***** válasza:
Számomra a legkiábránditobb az ha nőies egy férfi,szörteleniti magát,szedeti a szemöldökét,ezt nem birom.
2012. ápr. 10. 18:28
 35/49 anonim ***** válasza:
Tüdőig felhúzott nadrág, meg olyan nadrágok, amiben látszik,, hogy a farkát melyik oldalon hordja. X.x
2012. ápr. 10. 18:34
 36/49 anonim ***** válasza:
Büdös, koszos, ápolatlan.
2012. ápr. 10. 18:38
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Sörhas, túlsúly, hónaljkutya, bűz, ápolatlanság, rossz fogak, szájszag, lábszab, zsíros haj, igénytelenség.

Viselkedésben a mosdatlan száj; a nagyhangú és durva viselkedés, modortalanság.

2012. ápr. 10. 18:46
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mikor egyszer feltettem itt egy kérdést, hogy hogy mondjam meg a pasinak, hogy ápolhatná jobban a fogait, mert sárgák, lepedékesek, mindenki lehordott, hogy milyen egy hárpia vagyok, hogy engem ez zavar....
2012. ápr. 10. 18:47
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első látásra az már kizáró ok, ha sárgák vagy ápolatlanok a fogai... Olyannal össze se jövök.

Gondolom, mára annyi igényesség van az emberekben, hogy naponta fürödjenek, nálam az alap, másnál is annak veszem.

Ha cigizik, akkor egy mentolos rágó legyen a szájában:D Jó erős:D

öltözködésben meg legyen férfias:D Ne az a b*zi stílus: lila felső, tapadós farmer, vagy bőrnadrág, és hatalmas napszemüveg...

Asszem ennyi

24/N

2012. ápr. 10. 19:03
 40/49 anonim ***** válasza:

nekem első látásra a has nagysága totál meghatároz mindent.

a további véleményem teljesen ugyanaz a 37-essel.

2012. ápr. 10. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!