Nők! Mik azok a külsőségek amik kiábrándítanak egy férfiból?
Figyelt kérdés
tehát mik azok a dolgok öltözködés, haj stb... ami kiábrándít egy férfiból mert gáznak tartod? Ha férfi vagy akkor leírhatod fordítva is!2012. ápr. 10. 15:37
32/49 anonim 

válasza:

Rövid haj,kövérebb,sötétebb bőrszín,büdös száj(ez utóbbi,ha amúgy jól néz ki,megoldható)24
33/49 anonim 

válasza:

nekem az, ha valami nagyon gáz ruha van rajta, pl. nagyon rövid a nadrágja, vagy teljesen össze nem illő ruhadarabok vannak rajta...
34/49 anonim 

válasza:

Számomra a legkiábránditobb az ha nőies egy férfi,szörteleniti magát,szedeti a szemöldökét,ezt nem birom.
35/49 anonim 

válasza:

Tüdőig felhúzott nadrág, meg olyan nadrágok, amiben látszik,, hogy a farkát melyik oldalon hordja. X.x
37/49 anonim 

válasza:

Sörhas, túlsúly, hónaljkutya, bűz, ápolatlanság, rossz fogak, szájszag, lábszab, zsíros haj, igénytelenség.
Viselkedésben a mosdatlan száj; a nagyhangú és durva viselkedés, modortalanság.
38/49 anonim 

válasza:

Érdekes, mikor egyszer feltettem itt egy kérdést, hogy hogy mondjam meg a pasinak, hogy ápolhatná jobban a fogait, mert sárgák, lepedékesek, mindenki lehordott, hogy milyen egy hárpia vagyok, hogy engem ez zavar....
39/49 anonim 

válasza:

Nekem első látásra az már kizáró ok, ha sárgák vagy ápolatlanok a fogai... Olyannal össze se jövök.
Gondolom, mára annyi igényesség van az emberekben, hogy naponta fürödjenek, nálam az alap, másnál is annak veszem.
Ha cigizik, akkor egy mentolos rágó legyen a szájában:D Jó erős:D
öltözködésben meg legyen férfias:D Ne az a b*zi stílus: lila felső, tapadós farmer, vagy bőrnadrág, és hatalmas napszemüveg...
Asszem ennyi
24/N
40/49 anonim 

válasza:

nekem első látásra a has nagysága totál meghatároz mindent.
a további véleményem teljesen ugyanaz a 37-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!