Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol van a határ a magabiztossá...

Hol van a határ a magabiztosság és a beképzeltség között?

Figyelt kérdés
Tessék! Akár családon belül is, nézik e azok az emberkék, akik annyira magabiztosak és úgy beszélnek ahogy ezt ki akarják fejezni, hogy a másiknak ez hogy jön le úgymond? Magabiztosságnak nevezhető e az, ha egy harmadik személy előtt akarsz úgy magabiztosságot sugározni, hogy azt úgy teszed, hogy a kommunikáció során a másodikat a földbe döngölöd? Tessék válaszolni. Jól látom ezt? Ez egy xarság szerintem.
2012. ápr. 10. 09:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
11. voltam. Tegnap nem tudtam befejezni a mondandómat, mert megzavartak. Szóval a sógornőm egy jó példa: Tény, hogy művelt és magas iskolai végzettsége van, de ahogy ő előadja magát az valami szörnyű. Folyton csak önmagát magasztalja, persze úgy, hogy szemben állítja példaként, hogy bezzeg a másik milyen hülye. Természetesen velem is érezteti, hogy az én teljesítményem nem ér fel az övével. Sajnos annyira nem lát túl önmagán, hogy nem veszi észre, hogy a munkahelyén és sok más helyen miért utálják és miért nincsenek barátai. Néha az az érzésem, hogy az ilyen ember nem is annyira magabiztos és azért hangoztatja folyton az érdemeit, hogy folyton önmagát igazolhassa.
2012. ápr. 11. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!