A cigányok mitől olyan vagányok?
Megfigyeltem, hogy milyen sokan viselnek közülük Adidas, Nike sportruházatot. Vajon honnan tudnak erre pénzt szerezni, rettenetesen drága holmik ezek. Mindegyiknek van mobilja, márkás cipője, frissen van nyírva a haja. Miből? Én magamnak festem a hajam, a kínain vásárolok, és még így is csak nehezen jövök ki a pénzemből.
Hát igen, én is irígylem őket.
Hogy irigyelhetitek őket? Persze, tisztelet a kivételnek, de akikről most beszélünk, olyan szellemi sötétségben nőnek fel, annyira ostobák, bunkók, kulturálatlanok... persze, hogy "vagányok", hiszen nincs mit veszíteniük, ennél mélyebbre nem süllyedhetnek... akinek van valamije, mondjuk családja, becsülete, szociális alkalmazkodóképessége, az nem vagánykodik!!
Jó lenne, ha nem őket irigyelnétek, hanem normális példaképeket választanátok magatoknak...
A vérükben van a lopás, és az, hogy ők a császárok császára.
Ettől a hatalmas nagy nagyképűségből fakad ennyi probléma.
Kizárólag hordában nagy a pofájuk, amúgy kusshodnak.
CSAK a kisebbre vagy gyengébbre mennek. HŰŰ DE VAGÁÁNY!
Ezen aztán van mit irigyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!