A cigányok mitől olyan vagányok?
Most komolyan. "Egytől-egyig vagány. Irigylem is őket". Mi az ő vagányságuk, Kérdező? Magasról tenni bármilyen törvényre és együttélési szabályra? Köpködni, szemetelni, ordítozni, bandában fenyegetni békés járókelőket, idős embereket meglopni, legyilkolni (vidéken sorozatban, szinte hetente egyet!), magyart gyűlölni, iskolát kerülni, önkormányzati dolgozókat, tanárokat, orvosokat, tűzoltókat fenyegetni, verni; ingyen kapott házat lelakni 2 év alat, utána újat követelni, vasúti kábelt, síncsavart, szobrot lopni, erdőt letarolni, eladni; minden segélyt akár csellel is megszerezni, aztán toporzékolni, hogy kevés? Mert "Nem dolgozik eleget az a k...csög magyar, hogy nekünk jusson"?? Aztán még: lányokat rabolni uzsoraadósságért, kiállítani őket a 4-es útra, volt EU-képviselőként Kanadába húzni, aztán szidni Magyarországot, hogy nem volt elég megélhetésre a több tíz millió???
Ez csak rövid felsorolás. Talán ezt érted "vagányságon"? EZT irígyled tőlük, kérdező?
"gondoltam hogy ilyeneket fogtok írni tisztára elítélítek őket
"
Már bocs, de megkérdezhetem, hogy te ezt most komolyan gondoltad? Te tudod, hogy milyenek a cigányok? Én nem tudom, hogy hol laksz, ott milyen cigányok vannak, de durván 2 fajtája van.
Amelyiket "kemény"-nek mondod, azok csalnak, lopnak, hazudnak, büdösek, erőszakosak, meg még sorolhatnám. Most felteszek neked egy kérdést: Mi bennük a vagány? De most őszintén. ha kicsit elgondolkodsz rajta, rájössz, hogy nem is vagányok, az előző válaszolók leírták, hogy miért nem vagányok, valamelyik nap betörtek a Coop-ba (tudod az a bolt, hogy "kóp a jó szomszéd"), meg amikor jövök haza iskolából, akkor is fenyegetnek, meg hasonlók. Persze a kis nyomorék (bocsánat) 8 éves "keménykedő" cigány kölyköket elküldöm a jó büdös k*rva anyjukba (mint ma), nekik anyázzanak, de ha pár 1 méter 80 centis odajön (bandában a kemények, ezektől kell vigyázni), akkor inkább próbálok nyugodtnak tűnni, nem felbosszantani őket, vagy ha rám támadnak, akkor FUTÁS!!! de erre még nem volt példa.
A rendes cigányok meg nem ilyen keménykedőek. Ők a "magyar cigányság" kb. 1 %-a (a falunkban 0,2 %-a). Ők tényleg rendesek.
Ott nem ilyenek a cigányok?
Utolsó: kilóg a lóláb. "A fehér réteg bandába verődve..." Ugyan már...A 6 éves fiadat lehordják mindenféle korcsnak?
Kötve hiszem - hacsak nem neveletlen a gyerek. És mitől volna "korcs"? (Ezt bármilyen embergyerekkel kapcsolatban felháborodottan visszautasítom: embernek embertől született gyermeke nem lehet más, mint - EMBER).
Talán azért használnák ezt a ronda szót, mert cigányember az apja? Ne érts félre: semmi kifogásom egyetlen tisztességes ember ellen, még ha az kék vagy zöld is - de hogyha cigány volnál, akkor érthető lenne a fenti válaszod.
Kedves Utolsó!
Ha a férjed becsületes, rendes ember, senkinek nincs joga rossz szóval illetni. Azok, akik ezt megteszik, primitív barmok. Méginkább akkor, ha egy jól nevelt, kedves gyereket undorító szavakkal illetnek. Persze, hogy jogod van energikusan megvédeni őt!
Mondtam már: nekem mindegy, hogy egy ember "csíkos-e vagy kockás", csak EMBER legyen. Aki becsületes, tisztességes, az a honfitársam. Sem a primitív (fehér) barmot, sem a bűnöző, ingyenélő cigány "jogvédőjét" nem tudom elviselni. Ugye értesz? Állj ki továbbra is a családodért, vigyázz a gyermekedre. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!