Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kövérek, miért olyan ellensé...

A kövérek, miért olyan ellenségesek azokkal akik csak segíteni akarnak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Mert irigyek a vékonyakra
2012. ápr. 9. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondanál konkrét példát?
2012. ápr. 9. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Én kövér vagyok és sokszor, mikor segíteni akarnak, burkoltan benne van a segítségben egy halom lehordás, és elég lekezelően kapom meg a tanácsokat. Ezért nem csoda, ha valaki ellenséges.

Meg tudom fogadni a jó tanácsokat, le is adtam már 20 kilót, de gyűlölöm mikor nagy okosok azzal jönnek, hogy ne egyél sokat, mozogj többet, holott ezek mind meg vannak, de nem úgy megy ám, hogy akkor azonnal meglátszik az eredmény.

Párom apja is olyan orr fennhordóan osztogatja a segítségét, hogy még a sovány embereknek is elmenne az életkedve és morcosok lennének.

2012. ápr. 9. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Tanácsot nem szabad kéretlenül adni! Akkor sem,ha jószándék vezérel.
2012. ápr. 9. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:

178 cm-mhez 82 kiló vagyok.

Ilyen jósándékú tanácsokra gondolsz, mint "ne zabálj csipszet, tortát, cukros üdítőt, járj el mozogni, ne egyél este hat után igyál sokat, stb."?

Nem szem sem cukrot, sem kenyeret, sem húst, csak sok-sok zöldséget-gyümölcsöt, tésztát is csak nagyon ritkán, csak ásványvizet/üres teát iszom, keveset eszek, este hét után egyáltalán, ezen kívül rendszeresen tornázom/futok/biciklizek. Mégis ekkora vagyok amekkora. Köszi a jó tanácsot! :)

2012. ápr. 9. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Vannak akik elkezdenek ilyen kávé zsömle diétát és egész nap ilyeneket esznek. Aztán persze megfosat a sok kávé, és egy zsömlével nem is fog senki elhízni egész nap. Mondom neki, hogy úgy is visszaszedi, de őt nem érdekli, mert ott az eredmény -_-'. A másik kedvencem aki számolgatja a kalóriákat, de egyébként csokiból is megteszi neki az 500 kalória, egyébként napi 1000 kalóriájából.
2012. ápr. 9. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha ő kér segítséget, akkor illene normálisan fogadni. De ha csak úgy mondja valaki, akkor nem csodálom, hogy idegesíti őket. Én vékony vagyok de el tudom képzelni, milyen idegesítő lehet, amikor mindenkitől azt hallgatja, hogy hogy fogyjon le, ami azt is jelenti, hogy nem jó úgy, ahogy van. Nem azt mondom, hogy jó, de ezzel a kedvét is elveszi a fogyástól, inkább nem fogja érdekelni az egész. Ha ő akar, úgyis le fog fogyni.
2012. ápr. 9. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

A hülye diétákat nem csak a kövérek csinálják.

Benézel a fogyi témába és eszed megáll miket ki nem találnak a testképzavaros tinik.

2012. ápr. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!