Jól tudom, hogy a nagyon kövérek hamarabb fogynak?
Utolsó, te tényleg nagyon szerencsétlen vagy:O
Lehet fogyni egy év alatt 52 kilót egészségesen..írd le mit eszel egy nap, hátha tudok segíteni:)
A dietetikus és a személyi edző is segített, mégis csak heti 0,5 kg megy le :)
Szóval köszi, de nem kell.
Nekem sem nagyon meg fél kg-nál több fogyás egy héten... de már csak olyan 6-7 kg és végeztem...
Eddig fogytam amúgy 3-4 kg-ot de még senki nem vette észre aki nem tudja, hogy fogyózok...csak én érzem magamon egy kicsit.
A heti fél kiló fogyás nagyon is egészséges, szóval Kedves Válaszoló ne szomorkodj, remek ütemben fogysz!
Kérdező, általában tényleg könnyebben indul meg a fogyás nagyobb testsúlynál, de ez csak ideiglenes, nem lesz végig gyors, csak az első néhány hétben.
Szerintem a Te testsúlyodnál 10kg-t már észre fog venni a környezeted.
Én is egy év alatt fogytam le. 112 kg voltam 2010 decemberében, ekkor kezdtem el gondolkodni, hogy ez nem teljesen jó 18 évesen. Most 73 kg vagyok és nagyon jól érzem magam.
Tapasztalat: az első 20 kg nagyon könnyen le ment (kb. 4 hónap), a többi pedig szép lassacskán.
Módszer: Naponta 15 km kerékpározás, esténként futás és egyéb drasztikus módszer(szakmai titok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!