Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban kedvelik...

A férfiak jobban kedvelik azokat a nőket, akik kövérek voltak és csinosra fogytak, mint az eleve csinosakat, mert jobb a humoruk, megértőbbek és alkalmazkodóbbak, és ez jóóóóó. EZ VALÓBAN, így van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 17:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyira, mint amennyire jobban szeretik a fekete/szőke/vörös hajú lányokat. Mindig egyéni elbírálás alá esik az adott ember. Van akinek igen, van akinek nem.
2011. júl. 14. 17:38
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
A lényeg, hogy csinos. Kit érdekel, hogy milyen volt?
2011. júl. 14. 17:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj ilyet még nem hallottam...

Sztem ez butaság. Azt/azokat szeretik akik szerethetők. Tök mindegy, hogy vékony volt mindig, vagy kövér volt (esetleg még most is az), ezek sztem nem számítanak. Főleg hogy valakinek a ducibb nők is tetszenek, és azokkal mi van?

Meg ez is, hogy a kövérek humorosabbak meg alkalmazkodóbbak és megértőbbek...Egy sovány nő nem lehet az? Naaaa....

2011. júl. 14. 17:40
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem, mert benne lehet a pakliban, hogy visszahíznak. Na jó csak vicc volt. Nem hiszem, hogy bármi köze lenne ahhoz, hogy kit kedvelnek jobban, amikor megismerkednek úgyse tudják, hogy milyen volt.
2011. júl. 14. 17:41
 5/24 anonim ***** válasza:
56%
NEM, ezeknek a lányoknak a lelke még mindig kövér és sokkal több törődést igényelnek, mint egy eleve csinos lányka. a humornak mi köze a testsúlyhoz?
2011. júl. 14. 17:41
 6/24 anonim ***** válasza:
77%

> A férfiak jobban kedvelik azokat a nőket, akik kövérek

> voltak és csinosra fogytak, mint az eleve csinosakat,

Én nem kedvelem jobban őket. A többi férfi nevében nem nyilatkozhatok.

> mert jobb a humoruk, megértőbbek és alkalmazkodóbbak,

Nem mindegyik.

2011. júl. 14. 17:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nem állnak hozzá elemezgetni a nők hízási-fogyási előtörténetét, mielőtt eldöntik, hogy tetszik-e nekik.
2011. júl. 14. 17:43
 8/24 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ez nincs így. Egyenlők az esélyek. De én lehet az amúgyis csinosat választanám.
2011. júl. 14. 17:43
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
hmm kórosan sovány vagyok és szerencsére elég jó humorérzékkel vagyok megáldva. De mitől lennének az ilyen nől megértőbbek és alkalmazkodóképesek? Mert mindenhol fikáznak,csak mert én vékony vagyok, és ezt puszta irigységből? Kétlem
2011. júl. 14. 17:45
 10/24 anonim ***** válasza:

Ööö... passz. :D

Egyedi esetek vannak.

2011. júl. 14. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!