A férfiak jobban kedvelik azokat a nőket, akik kövérek voltak és csinosra fogytak, mint az eleve csinosakat, mert jobb a humoruk, megértőbbek és alkalmazkodóbbak, és ez jóóóóó. EZ VALÓBAN, így van?
Ez hülyeség.
Amúgy egy pasit sem fog érdekelni, hogy 10 éve 120 kilós voltál, ha most szexis vagy. Ők a jelenlegi állapotot nézik.
Ebben az egészben annyi igazság van, hogy az olyan lányok akiknek nem volt tökéletes alakja és lefogytak és végre igazán csinosak lettek, szóval ők megmaradnak lélekben kevésbé csinosnak. Saját példámat tudom csak mondani. A barátnőm egyszer megnyílt nekem és elmesélte, hogy régebben ő nem volt szép egyáltalán. Akkor én még nem ismertem, nem tudhatom, de ő nagyon visszahúzódó volt és félénk és fiús volt gyerekkorában. Sokáig nem is szeretett igazán lány lenni, vékony volt ugyan, de előnytelen ruhákban járt amik semmit nem mutattak az alakjából, mindig összefogva hordta a haját. És ebben az időszakban, gyakorlatilag élete első 18 évében, a fiúk nem igazán vették észre. Senki nem dícsérte, nem fordultak utána, nem közelítettek felé. És ő most is, bár már tisztában van vele hogy megváltozott és sok pasinak tetszik, de sokszor elfeledkezik erről és ha elkezdik dícsérni vagy bókolni neki az első gondolata, az hogy túloznak, hülyítik stb.
És tényleg nekem is az tetszett benne, hogy olyan szerény és nincs is igazából tisztában azzal mennyire szép. Nem az van ami az egész életében gyönyörű nőknél, hogy már kislánykorukban is nagyon szépek és ez végig így van egész életük során és hozzászoknak ahhoz hogy bókolnak nekik, dícsérik őket és ezt természetesen kezelik. Ez a dolog a már említett típusú lányoknál nincs és az ebből fakadó szerénységük az ami a férfiakat megfogja.
25F
Igen, aki sokáig volt csúnya, aztán kivirult, alázatosabb marad, mint az örök Barbie-babák.
Valószínű ezért kedvesebb a természetük, alázatosabbak, nem szállnak el maguktól. Ebben lehet valami. Persze egy férfi sem elemezgeti ki így a nőket, hogy ő kövér volt, most szép, ezért kedvelem. Csak mivel a nő nem lekezelő, ezért a természetét is fogja szeretni, nem csak a külsejét.
Nem.
Azokkal a lányokkal jöttem ki a legjobban eddig,akik kiskoruktól fogva sportoltak.Az alakjukkal soha nem volt gondjuk,stabil önbizalommal rendelkeztek,ezért a személyiségük is nyitottabb.
Egy volt daginak meg lehet tropára megy a bőre,striás marad hiába fogyózza le magát,ha meg össze is hozza állandó megerősítésre szorul.
Tisztelet a kivételnek.
Te írtad azt a kérdést is fel, ahol a kérdező a testvérére panaszkodott, mert az 20 kg-t lefogyott és most halmozza az élvezeteket?
A Férfiak...ez éppen olyan buta általánosítás, mint A Nők. Vannak férfiak, akik az okos, jó humorú, kedves magas, vékony nőket szeretik; vannak, akik az alacsonyabbakat, párnásabbakat, jó humorral; vannak, akik a kövérebbeket, humor nélkül, de a jó természetük miatt - ki tudja, hogy ki mire indul be?
Aki alkatilag piknikus, az megszakadhat, akkor sem lesz soha csonti, mint ahogy Csonka Andris sem lett aszténiásból izomember; aki alkatilag alacsony, az, jobb, ha megbarátkozik azzal, hogy sok ember van, aki nála magasabb.
Az én valahai barátnőm pl. iszonyú irigy volt rám, mert és 178 cm vagyok, ő pedig csak 162 volt. Mindig rettetesen magas sarkú holmikban vágtázott, 10-12 cm-s sarokkal, hogy "utolérjen". Most mit mondjak erre? A magsságról, a testalkatról az ember nem tehet, a szemszínről sem sokat. Egyébként én az irigyeket szívesen elküldeném magam helyett 42-es cipőt keresni (mert ekkora magassághoz normál esetben ennyi tartozik, nekem is az van), és begyűjteni a sok rosszindulatú, gonoszkodó, megalázó stb. szöveget, amit közben az eladókislányoktól elszenved az ember, ha történetesen nem "szabványméretű" magyar lánynak születik.
Hát, én csak a magam példáját tudom mondani.
Én soha nem voltam oltári kövér, csak vaskos, és lefogytam.
Nagyon csinosnak és helyesnek tartanak, de legbelül én még mindig az a kövérke, önbizalom hiányos, fogszabályzós lány vagyok, aki voltam, hiába néznek már meg az utcán.
Legtöbbször lesütöm a szemem, félénk maradtam.
Szerintem jobb, ha valaki soha nem volt kövér, mert az az ember magabiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!