Miért akarnak a csúnya férfiak maguknál sokkal jobb nőt maguk mellé?
Nekem van egy ismerősöm,büdös,igénytelen nem is egy észkombájn ,de a legjobb nőket is képed lefikázni pl azért mert túl kicsi a melle,vagy bármi baromságért.Én néha kicsit megmosolygom,hogy jó lenne tükörbenézni.
Szerintem az ember oylat várjon el a kiszemeltjétől,vagy párjátol,amit magától is elvár.Fogalmazzunk úgy,hogy mindenki a "maga szintjén" keresgéljen,bár tudom ezért sokan lefognak pontozni,meg támadni,hogy a külső nem számít,a belső értékek a fontosak,stb de ha valaki büdös meg mocskos ruhákba jár nekem nem kell,pedig nem tartom egy bomba nőnek magam.
Ezt nyugodtan vissza is fordíthatjuk, ha van egy ronda fickó, de pénzes, akkor olyan meseszép háremet látunk az oldalán, hogy nem győzünk magunkhoz térni.
Ezzel azt akarom mondani, hogy amíg egy férfi a szép nőt akarja (annak ellenére, hogy mondjuk ő maga ronda), addig a nőnek pont megfelel a ronda pali, ha van pénze.
Hm, hát szép sem vagyok, pénzem sincs, mégis szép a párom...
(Talán azért, hogy ketten együtt már elég szépek legyünk. :))
"Miért akarnak a csúnya férfiak maguknál sokkal jobb nőt maguk mellé?
"
Pontosan azért, amiért a csúnya és kövér nők gazdag és jóképű pasit maguknak.
Mert nincs önkritikájuk. Az anyjuk úgy nevelte őket, hogy a legjobbak mindenben, a nőket meg úgy neveli az anyjuk, hogy van náluk jobb is.
Mellesleg a férjem majdnem 40 éves és minden este a számítógép előtt ül és játszik. Csak fantasy könyvet olvas.
Egyszer megkérdeztem, hogy miért nem próbál vmi új hobbyt is találni magának. Erre azt mondta, hogy nem érdekli más.
Erre én megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen mi a fenének kellett neked ilyen tanult nő mint én?
Erre megsértődött.
De tényleg nem lehet vele egy csomó dologról beszélgetni, holott amikor megismertem úgy állította be, hogy őt minden érdekli.
Most meg unatkozhatok mellette, mert sorra derülnek ki a dolgok, amiket nem tud és nem is hallott róla soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!