Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a csúnya férfiak...

Miért akarnak a csúnya férfiak maguknál sokkal jobb nőt maguk mellé?

Figyelt kérdés
Úgy értem mindenki panaszkodik, hogy jajh a nők mennyire anyagiasak, és hogy nem tudnak dönteni a férfiak között, közben pedig a férfiak akarnak sokkal jobbat mint ők maguk.. Mondjuk egy társkeresőn is, leírja magáról a pasi, hogy nem nagyon helyes, de mindenki fogadja el őt úgy ahogy van.. ehhez képest a keresett partner legyen gyönyörű, kis királylány.. még mi nem kéne? ---------
2010. ápr. 16. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

összekeverik a vágyaikat a lehetőségeikkel. én is ismerek ilyen férfit. szobafestő, amúgy dolgos, igényes ember, nem túl művelt, nem jóképű, nem gazdag, de egy jó ember. 45 éves, de nincs senkije, mert egyszerűen akinek ő kéne, az neki nem kell, mert molett meg ilyenek. és sok ilyen van. lehet azzal jönni, hogy mert a kapcsolat nem arról szól hogy ki honnan jön vagy hogy néz ki, igenis fontos.

persze olyan férfit is ismerek, aki semmilyen tekintetben sem főnyeremény, neki már bármilyen nő jó lenne, szeretné, mindent megadna neki, mert amúgy egy jószívű ember, de még a legrondább nő is csak kihasználja. szóval az éremnek két oldala van. sokszor tapasztalom, hogy a nőknek sem elég egy egyszerű, kedves, dolgos ember. és ez még olyan nőkre jellemző, akik rondák is.

az emberek hajlamosak erre.

2010. ápr. 16. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én mamám mindig azt mondta, hogy olyas valakit válasszak, aki egy szinten van velem. Régen én is ezt tapasztaltam, hogy nem vagyok egy bombanő, de az igényeim is ehhez illőek voltak, nem kellett egy adonisz. Viszont, nagyon sok nálam alacsonyabb szinten lévő illető próbálkozott, ebbe a külsőt és az intelligencia szintet is beleértem. Soha nem értettem, hogy ők nem látják, hogy milyenek, nincs önértékelésük, vagy ennyire jónak képzelik magukat. azt mondják, hogy minden pasi a legjobbnak képzeli magát. valószinű, hogy emiatt van és látok benne némi igazságot.
2010. ápr. 16. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Az egyik osztálytársam is ilyen... 20 évesen egyfolytában nyávog miért ilyen szerencsétlen csajok terén. (még nem volt neki senki)

Szegény elég csúnyácska, de amúgy nagyon jófej, dehát ő nem a hasonló kinézetű, jófej lányokat szeretné, hanem a bombázókat... Komolyan oylan lányokat néz ki magának, hogy még egy átlagos kinézetű pasinak is nagyon kaparni kéne, hogy összejöjjön.

Kíváncsi vagyok mikor látja be, hogy alacsonyabbra kell tenni a mércét...

2010. ápr. 16. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen ronda egy férfi, ha sok pénze van, akkor jó esélyei vannak a legszebb nőknél is. Nincs erős összefüggés a férfiak és a nőjük kinézete között. Annál inkább a jövedelmük és a nőjük kinézete között. Mint azt mindenki tudja.
2010. ápr. 17. 06:00
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg vannak olyan nők akiket csak a pénz érdekel. Az a plázapcsa kategória(mer ugye kell kozmetikus, szoli, meg műköröm ésatöbbire a zsé)A találékonyabb lányoknak nincs szükségük sok pénzre. Udvarolt már nekem olyan srác is aki helyes volt, meg vett volna nekem ékszereket(úgy h vele megyek és én választom ki)Mégis lekoptattam, engem ne akarjanak "megvenni" :S
2010. ápr. 17. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Én nem vagyok sem gazdag sem kimondottan jóképű,de volt olyan barátnőm, hogy még a sokadik randin is csodálkoztam, hogy tényleg velem akar lenni ez a lány.:)))))) Ráadásul ő volt a kezdeményező,bennem fel sem vetődött,hogy esetleg szóba állna velem. :)))
2010. ápr. 28. 13:37
 17/17 Gabriel99 ***** válasza:
48%
én attól okádok h minden kib*szott nő hercegnőnek képzeli magát
2011. szept. 3. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!