A férfiak jobban kedvelik azokat a nőket, akik kövérek voltak és csinosra fogytak, mint az eleve csinosakat, mert jobb a humoruk, megértőbbek és alkalmazkodóbbak, és ez jóóóóó. EZ VALÓBAN, így van?
20:45
Ezt nem hiszem el.
Ha valakit azért csúfolnak, mert kövér, akkor azért csúfolják, mert randa disznó.
Ha valakit a soványsága miatt csúfolnak, azt jól mondtad, irigységből teszik. Tulajdonképpen azt fejezik ki vele, hogy megfelelsz a szépségideálnak.
Engem, bár kövér voltam, nem csúfoltak. De ha csúfoltak volna, a szívemre vettem volna, mert a kövér ronda.
De ha sovány lettem volna, és úgy csúfolnak, még ki is húztam volna magam büszkén.
Én régen kövér voltam (kb. 10-13 évesen) fogytam vagy 15 kg-ot és bár most is van rajtam felesleg de azért tűrhető szerintem ( legalábbis remélem:P). Én csak annyit érzek ebből magamon hogy nem csúfolódom pl. a strandon hogy ez meg az mekkora ( bár nem nagyon járok strandra) és valahol még mindig bennem van hogy én kövér vagyok. Sok nálam sokkal idősebb embert ismerek akik ezt nézik a másikon pedig ők se valami soványak de régen azok voltak. Talán ennyiben előnyösebb ha régen kövér volt valaki és lefogyott mint aki mindig csinos volt. Ami a hátránya viszont hogy benne benne is marad és elég nagy önbizalomhiánya lesz a legtöbb ilyen embernek nem is beszélve a fogyás miatti bőrproblémáiról.( Amúgy ez az önbizalomhiány általában az ágyban jön ki ami azért fontos terület minden fiúnál:P) Bár szerintem ez a dolog amit kérdeztél nem így van.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!