Ha elhagynád Magyarországot, mi lenne a fő ok/főbb okok amiért itt hagyod?
A nagy világon e kívül
Nincsen számomra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élnem, halnom kell.
A kérdés jó ,de megfogalmazni nagyon nehéz a dolgot. 1 hónapig dolgoztam Finnországban és a különbségek listája leírhatatlan. Kezdve ott ,hogy az emberek nyugodtak,vidámak,kedvesek,barátságosak,közvetlenek,segítőkészek, az árak sokkal elviselhetőbbek,egészségesebb kaják a boltokban,hogyha dolgozol a főnököt nem is látod napokig..
Fejlődik a gazdaság,kevesebb a munkanélküli, a közbiztonság leírhatatlanul jó(a garázs ajtókat be sem csukják kerítés csak az ovi körül van ,hogy a lurkók ne menjenek el..)A kocsi ajtót nem is zárják be. Sokkal elnézőbbek egymással az emberek.
Amikor megkérdeztem ,hogy miért nincsenek kerítések akkor a válasz póker arcal az volt: Minek? Itt nincsenek szarvasok.
Nagyon sok ember beszél idegen nyelvet. Helsinkiben pl mindenki tudott angolúl akit megszólítottam.
A fizetés az itteni úgy 8x osa az árak viszont 1,5x többek mint itt.
Tulajdonképpen az iskola teljesen ingyen van.
Kb ezért mennék el semmi egyéb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!