A Te szüleid, édesanyád és édesapád, hogyan viselik Magyarországot?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 17:15
1/26 anonim válasza:
Hogyan viselik? Ez milyen kérdés? Hogy lehet egy országot "viselni"? :)))
2/26 A kérdező kommentje:
A magyarországi terheket el kell viselni, és ezeket lehet jól vagy rosszul viselni vagy elviselni pl: rosszul viseli az aki alkoholizmusba folytja a bánatát.
2012. jan. 16. 17:34
3/26 anonim válasza:
Akkor picit rosszul fogalmaztál.
Aki meg alkoholba fojtja bánatát a nincstelenség miatt, kétszer annyit inna örömében, ha volna miből.
4/26 A kérdező kommentje:
Jól fogalmaztam nyugi.
2012. jan. 16. 18:00
5/26 anonim válasza:
Teljesen nyugodt vagyok.
A kérdésre válaszolva: kitűnően "viselik" Magyarországot, ahogy én is.
6/26 A kérdező kommentje:
Örülök neki.
2012. jan. 16. 18:19
7/26 anonim válasza:
Én meg természetesnek veszem.
Amúgy mi a baj? Isznak a faterék és erre fogják?
8/26 A kérdező kommentje:
Az én szüleimmel nincs gond, más magyar családokat látok szétesni az alkohol miatt.
2012. jan. 16. 19:28
9/26 anonim válasza:
Mindenféle nációjú családoknál előfordul gyakran, hogy szétesnek az alkohol miatt.
10/26 anonim válasza:
"A magyarországi terheket el kell viselni, és ezeket lehet jól vagy rosszul viselni vagy elviselni pl: rosszul viseli az aki alkoholizmusba folytja a bánatát."
Ez egy baromság. Én húsz éve alkoholista vagyok és akkor még adók sem voltak. Senki sem a terhek miatt lesz alkoholista, hanem mert szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!