Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi alapján "nézel le" embereket?

Mi alapján "nézel le" embereket?

Figyelt kérdés

Ne kezdd azzal, hogy nem nézel le alapból embereket:D biztos vagyok benne, hogy valamiért lenézel valakit.

Pl. azért,mert komolyzene helyett klasszikusat hallgat?

mert nincsenek erkölcsei?

mert nem ismeri modiglianit, vagy warhol?

esetleg azért, mert piercinget hord?

vagy mert trágárul beszél?

vagy éppen azért, amiért túl választékos, és megtervezett a beszéde?

mert hangulatember?

mert túlságosan racionális?

2012. márc. 25. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

-A viselkedése miatt sokszor

-hogyha büdös , koszos , alapvető higiéniája nincs meg

-a hangulatemberséggel is vannak gondok

-Az hogy milyen zenét hallgat vagy milyen színűre festi a körmét és hogy hány testékszert hord vagy hány tetkója van azért nem nem nézek le senkit.Miért tenném?Attól lehet normális ember hogy érdekes néz ki.

2012. ápr. 3. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább idegesít, mint lenézem. Nekem nehezen elviselhető a sunyiság, a ripacskodás, mások zavarása pl. előadáson az állandó pofázással, és utána a kuncsorgás a jegyzetekért.
2012. ápr. 3. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ostoba,buta embereket nézem le,azt,aki etikátlanul viselkedik,aki gyerekeket bánt,attól kiver a sz@rszeplő...uh.Érdemes felsorolnom?:OAz a baj,hogy az emberek nagy része gusztustalan,mert tele vannak hátsó szándékkal.Őket mind mind mind mind lenézem:)
2012. ápr. 3. 21:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Pl. ha olyan marhaságot ír, hogy 'komolyzene helyett klasszikusat hallgat' (jelezném, a kettő ugyanaz:D)

Viccen kívül: nekem a természet- ill. állatgyűlölő emberek nagyon ellenszenvesek, nem tudok és nem is akarok jól kijönni velük. A primitív, önálló gondolkodásra képtelen egyéneket is lenézem.

De engem is lenéznek egy csomóan, mikor a kutyámat az ölembe veszem, mikor a fal mellé leülök egy sörrel, mert úgy esik jól, mikor megmondom, hogy nem vagyok facebookon, mikor hülye poénokat mondok stb.

2012. ápr. 5. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!