Hol találom a ponthatárokat, amik alapján felveszik az embereket a skót egyetemekre?
Nekem az esetem kicsit más, mert én már itt voltam és személyesen mentem be, valamint másodévre jelentkeztem át. (Előtte Pázmányos voltam) Szerintem a személyes elbeszélgetés segített nekik sokat, mert az indexem sem volt kitűnő :D
Anno pedig egy 3,5-ös érettségi kellett a lutoni egyetemre is (ami nem a legjobb, meg diákhitel, stb), én ott kezdtem a tanulmányaimat, csak aztán volt egy balesetem, és ott kellett hagyjam.
Na mindegy, kérdésre visszatérve, a personal statement-en kell ülni pár hónapot, amíg azt az ember jól megírja, tényleg fényezi magát kellően, de nem überdurván, meg persze a nyelvvizsga, referencia, és érettségi. Azt azonban, biztos vagyok benne, hogy meg lehet írni az egyetemnek, hogy az érettségid nem a legjobb személyes/családi okok miatt, de blablabla... Talpraesettnek kell lenni.
ja,értem:) utólag is gratulálok!
amúgy hol találom, hogy milyen szakok vannak?Az Edinbourgh-i egyetem honlapján böngésztem és nem találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!