Ti hogy tudtok reggel felkelni?
Nekem mikor hogy adódik.
Régebb később feküdtem le, és kérleltem anyámat, hadd adjon 10 perc pihenést még (:D), hát, sosem adott, mindig kelni kellett. :S
Ám mostanában úgy van, hogy már korán este elálmosodok, reggel pedig fél órával hamarabb felkelek, mint amikor kéne keljek... Az a fél óra elég is, hogy felébredjek, és ne legyek fáradt. :)
Habár, így is nehéz elhagyni az ágyat...
Nekem is az ágyból kimászás a legnehezebb.
Először csörög az ébresztő a telefonon. Azt lenyomom, és alszom 5 percet. Akkor csörög a szundi, amit mégegyszer lenyomok, így 10 percet még fetrengek végülis.
Utána kimászok, odaülök a fésülködő asztalhoz, ahol bámulom magam kb 1 percig, mire észhez térek. Aztán beteszem a fülbevalót, felveszem a nyakláncot, utána ki a fürdőbe, fog és arcmosás, öltözés, smink, és indulhatok. Nagyon monoton, általában a fülbevaló kiválasztásakor érzem azt, hogy már nem alszok vissza álló helyzetből se.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!