Vertél már át valakit piszkosul? Itt leírhatod. (? )
Csak kíváncsi vagyok, itt meggyónhatjátok:) Okoskodókat nem kérünk, senki sem szent.
Kezdem én: másfél évig hitegettem az ex-barátomat, azzal, hogy szeretem, valójában sejtettem, hogy nincs így, de én sem voltam biztos benne. Aztán megismertem egy helyes srácot, és aznap kidobtam:S (A történethez hozzátartozik, hogy szegény ártatlan, mint utóbb kiderült, a kapcsolat alatt kb. 5x megcsalt.)
Hajaj!
Hosszú a sztori, a lényeg az, hogy ez az illető elérte itt a városban (Miskolc), hogy sehol ne kapjak állást. Sosem bántottam, mindig őszinte voltam vele, első szavára ugrottam, hogy segítsek.
Tanultam a leckéből: soha többet senkinek se fogom megmenteni a s*ggét. Aki magának okozza a problémáit, maga is oldja meg azokat!
Honnan tudod biztosra, hogy nők?
F*szit senkik nem verhet át, ők nem érezhetik becsapva magukat?
csak nők írnak?
édesem, fogalmazzunk inkább úgy, hogy jórészt a nőknek van BŰNTUDATUK amiatt, hogy átvertek valakit. a férfiak többségének fel sem tűnik. pedig tudnék mesélni arról is, hogy engem hány férfi vert át.
persze tisztelet a kivételnek!
Édesanyád az édes, én biztos nem.
A férfiaknak is van bűntudatuk, csak ők jól is titkolják, és nem rágódnak rajta olyan sokat.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!