Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vertél már át valakit piszkosu...

Vertél már át valakit piszkosul? Itt leírhatod. (? )

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, itt meggyónhatjátok:) Okoskodókat nem kérünk, senki sem szent.

Kezdem én: másfél évig hitegettem az ex-barátomat, azzal, hogy szeretem, valójában sejtettem, hogy nincs így, de én sem voltam biztos benne. Aztán megismertem egy helyes srácot, és aznap kidobtam:S (A történethez hozzátartozik, hogy szegény ártatlan, mint utóbb kiderült, a kapcsolat alatt kb. 5x megcsalt.)

2012. márc. 19. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszer jártam egy pasival egy rövid ideig. De amikor oda került a sor, hogy szex, kiderült, hogy sajnos nagyon picike neki. Tényleg egyáltalán nem volt jó, alig éreztem valamit. Igazából más baj nem volt vele, sőt, kifejezetten rendes és szimpatikus srác volt, mindig igyekezett a kedvemben járni, az első néhány ágybeli próbálkozás után mégis inkább lekoptattam. Persze a valódi okot nem árultam el neki, szóval ha így nézzük, akkor átvertem.
2012. márc. 20. 00:44
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen, hazudtam reggel, éjjel meg este.
2012. márc. 20. 00:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Hajaj!

Hosszú a sztori, a lényeg az, hogy ez az illető elérte itt a városban (Miskolc), hogy sehol ne kapjak állást. Sosem bántottam, mindig őszinte voltam vele, első szavára ugrottam, hogy segítsek.

Tanultam a leckéből: soha többet senkinek se fogom megmenteni a s*ggét. Aki magának okozza a problémáit, maga is oldja meg azokat!

2012. márc. 20. 19:18
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak nők írnak, milyen érdekes....
2012. márc. 20. 19:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Honnan tudod biztosra, hogy nők?

F*szit senkik nem verhet át, ők nem érezhetik becsapva magukat?

2012. márc. 20. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

csak nők írnak?

édesem, fogalmazzunk inkább úgy, hogy jórészt a nőknek van BŰNTUDATUK amiatt, hogy átvertek valakit. a férfiak többségének fel sem tűnik. pedig tudnék mesélni arról is, hogy engem hány férfi vert át.

persze tisztelet a kivételnek!

2012. márc. 20. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Édesanyád az édes, én biztos nem.

A férfiaknak is van bűntudatuk, csak ők jól is titkolják, és nem rágódnak rajta olyan sokat.

31/F

2012. márc. 21. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Na mesélj!
2012. márc. 21. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!