Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkosul hiányzik egy férfi az életemből. Mit kezdjek ezzel az érzéssel?
Figyelt kérdés
másfél éve szakítottam a barátommal és azóta nem engedek senkit közel magamhoz mert nagyon félek a csalódástól,hogy mi lesz ha majd megint átver vagy megaláz.De annyira hiányzik már hogy egy erős férfi karjai közt alhassak.Olyan jó lenne már munka után nem egy üres lakásba haza jönni.Kivagyok éhezve a szerelemre,de valahogy nem tudok rátalálni,és ez lassan felőröl.Nem tudom mit kezdjek magammal,segítenétek?2011. ápr. 23. 22:52
1/27 anonim válasza:
átérzem,másfél éve nincs senkim 21/f de már ne keresgélek,majd valaki megtalál.
2/27 anonim válasza:
Mit vársz, tanácsot?
Jó, akkor fogadd el hogy még érhetnek csalódások az életben, úgy mint bárki mást és nem ezektől rettegve kellene élned az életet, hanem szembe nézve velük.
3/27 A kérdező kommentje:
Hogy hogy tegyem túl magam rajta,mert rohadt nehéz.
2011. ápr. 23. 22:57
4/27 anonim válasza:
ha az élet vihara elsodor, kelj fel, és állj vele újra szembe :)
5/27 anonim válasza:
próbálj még jobban megnyílni többet elmozdulni otthonról barátokkal lenni,szóval nyitott szemmel járni,közhely de ez van,én sem tudok jobbat.
6/27 anonim válasza:
Engedned kell ebből az érzésből, mert így nem fog menni. Ne a rosszat képzeld el, hanem a jót.
8/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.Persze várom még a tanácsokat.
2011. ápr. 23. 23:15
10/27 A kérdező kommentje:
Jaj de nee,ha nem tudsz normális választ írni akkor ne írj...
2011. ápr. 23. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!