Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Piszkosul hiányzik egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piszkosul hiányzik egy férfi az életemből. Mit kezdjek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés
másfél éve szakítottam a barátommal és azóta nem engedek senkit közel magamhoz mert nagyon félek a csalódástól,hogy mi lesz ha majd megint átver vagy megaláz.De annyira hiányzik már hogy egy erős férfi karjai közt alhassak.Olyan jó lenne már munka után nem egy üres lakásba haza jönni.Kivagyok éhezve a szerelemre,de valahogy nem tudok rátalálni,és ez lassan felőröl.Nem tudom mit kezdjek magammal,segítenétek?
2011. ápr. 23. 22:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy kedves Kérdező?
2011. máj. 1. 21:14
 22/27 A kérdező kommentje:
24 vagyok.:)
2011. máj. 1. 21:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyetemista? :) Veszprémi egyetemista vagyok csak kicsit fiatalka. :)
2011. máj. 1. 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek Kérdező! Ugyanígy vagyok, csak még nem éltem át szerelmet sem..de nagyon hiányzik..az érzés, meg persze a testiségek is.. elég rossz...és én fiatalabb vagyok, 18 éves lány. (egyébként pesti)

Ha valakinek van kedve, írjon bátran! ;)

2011. máj. 1. 21:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Járj társaságba, ismerkedj sokat, találkozz a haveri körös haverjaival. Adj esélyt egy szerelem kialakulására :D Ne ess viszont abba a hibába hogy akárkinek odaadod magad, keress valakit aki megérdemel :D És mondjuk hasonló helyzetbe van mint te :)
2011. máj. 1. 22:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

na segítek.nem szokásom,mivel a mai világban nekem sem segít senki.mondjuk nekem nem is kellett eddig semmiben.

nézd ha ezen baszod magad,akkor felőröl az érzés,belefásulsz az egészbe.ha rádnéznek egy nagy darab megtört sz.rt látnak.kiül az arcodra,hogy valami nem stimmel ezzel a nővel.hogy őszinte legyek én sem szólítanálak meg az utcán,ha ezt látnám.

azt kellene sugald a férfiak felé,hogy mivan b.zik?!!!itt vagyok-szabad a pálya,vagy esetleg nem mersz velem szóba állni???

na egy ilyen nőt megszólítanék azonnal.ahogy ezt látnám,észrevenném a huncut fényt a szemében,azonnal azt súgná a benti lakos,hogy te hülyegyerek menj oda hozzá most!!!és oda is mennék.

változtass a nézeteden,és a tied lessz a világ.

változtass a külsődön ha úgy érzed,és magyarázd be magadnak,hogy ha most kimegyek az utcára,akkor minden csávó engem fog nézni!

ragyogj,mert egy kiégett személyiség nem kell senkinek!

meg tudod csinálni,és ne is gondolj arra,h nem így lessz,mert hatalmas józanító pofont verek le!

kérdésed van még?

na kb így szoktam visszahozni az élni akarást a barátnőmbe,aki 29 éves és nem buta lány.

ez mindíg működött,remélem nálad is működni fog.

megy minden csak akarni kell egy kicsit.

24/ff

2011. máj. 1. 22:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagyon őszintén összefoglalta a lényeget az utolsó 24/ff! Igaza van, én nőként mondom ezt, nálam is így van, tapasztalat! Ha már kettőt mosolyogtam az utcán, mindjárt többen figyeltek fel rám! Nagyon nagyot dob az egészen a kisugárzás! :)
2011. máj. 1. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!