Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Piszkosul hiányzik egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piszkosul hiányzik egy férfi az életemből. Mit kezdjek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés
másfél éve szakítottam a barátommal és azóta nem engedek senkit közel magamhoz mert nagyon félek a csalódástól,hogy mi lesz ha majd megint átver vagy megaláz.De annyira hiányzik már hogy egy erős férfi karjai közt alhassak.Olyan jó lenne már munka után nem egy üres lakásba haza jönni.Kivagyok éhezve a szerelemre,de valahogy nem tudok rátalálni,és ez lassan felőröl.Nem tudom mit kezdjek magammal,segítenétek?
2011. ápr. 23. 22:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? És nagyon erősen tudok ám ölelni. 26 ff
2011. ápr. 24. 00:30
 12/27 anonim ***** válasza:

"Kivagyok éhezve a szerelemre"

Szerintem másfél év után másra is kivagy :D

2011. ápr. 24. 00:31
 13/27 anonim ***** válasza:

24 vagyok.

Jó persze az is hiányzik.:)De nagyobb szükségem van a szerelemre.

2011. ápr. 24. 00:33
 14/27 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem szakítás után 2 hónapig volt az az elviselhetetlen üresség érzete, ahogy hazajöttem és senki sem vár, senkire sem várok hogy hazaérjen. Most már elmúlt, nem mondom azért még hajnal 2ig minden nap fenn vagyok aztán tudok csak elaludni, szóval azért ez a hatása megmaradt. De totál meg tudom érteni a kérdezőt. Hová valósi vagy? Ha van kedved beszélgetni akkor nekem írhatsz. 26 ff
2011. ápr. 24. 15:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Veszprémben lakom.:)
2011. ápr. 24. 15:32
 16/27 anonim ***** válasza:

Sajnos az nem terep számomra, én Pesten dolgozom. De ha beszélgetni még van kedved akkor írj rám.

26 ff

2011. ápr. 24. 23:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Felhoztad ezt a témát, most én is tökre magányos lettem újra. Tegnap szinte nem is aludtam. :(

26 ff

2011. ápr. 26. 11:25
 18/27 A kérdező kommentje:
uu sajnálom.. Nem akartam.
2011. ápr. 27. 15:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Önmagaddal szúrsz ki, nem veszed észre?

Vágysz a szerelemre, mégsem engeded közel magadhoz a férfiakat... Most akkor mit vársz?

Járj kicsit nyitottabb szemmel, tudatosabban az életben! Gondolkodj józanul!

Ismerkedj! A szó szoros értelmében. Nem kell, hogy odaadd magad érzelmileg, csak tudd meg, hogy milyen emberrel van dolgod. Ha becsaptak, megaláztak, akkor nem ismerted meg a kapcsolatod során azt az embert...

Tanulj a hibáidból! Én minden kapcsolatomból rengeteget tanultam, elsősorban önmagammal kapcsolatban.

Ha valami nem működik az életedben, azért Te vagy a felelős, nem más. Csak te tudsz változtatni!

2011. máj. 1. 20:47
 20/27 .Daniel. ***** válasza:
Az előttem szóló jól írta. Azért van ez hogy ebből is okulj és tudd hogy más irányba kell haladnod, vmit rosszul csinálsz vagy esetleg másképp. Ne görcsölj rá csak legyél pozitív, mosolyogj és tényleg ismerd meg kivel van dolgod mielőtt bármi komolyabb lenne.
2011. máj. 1. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!