Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkosul hiányzik egy férfi az életemből. Mit kezdjek ezzel az érzéssel?
"Kivagyok éhezve a szerelemre"
Szerintem másfél év után másra is kivagy :D
24 vagyok.
Jó persze az is hiányzik.:)De nagyobb szükségem van a szerelemre.
Sajnos az nem terep számomra, én Pesten dolgozom. De ha beszélgetni még van kedved akkor írj rám.
26 ff
Felhoztad ezt a témát, most én is tökre magányos lettem újra. Tegnap szinte nem is aludtam. :(
26 ff
Önmagaddal szúrsz ki, nem veszed észre?
Vágysz a szerelemre, mégsem engeded közel magadhoz a férfiakat... Most akkor mit vársz?
Járj kicsit nyitottabb szemmel, tudatosabban az életben! Gondolkodj józanul!
Ismerkedj! A szó szoros értelmében. Nem kell, hogy odaadd magad érzelmileg, csak tudd meg, hogy milyen emberrel van dolgod. Ha becsaptak, megaláztak, akkor nem ismerted meg a kapcsolatod során azt az embert...
Tanulj a hibáidból! Én minden kapcsolatomból rengeteget tanultam, elsősorban önmagammal kapcsolatban.
Ha valami nem működik az életedben, azért Te vagy a felelős, nem más. Csak te tudsz változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!