Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vertél már át valakit piszkosu...

Vertél már át valakit piszkosul? Itt leírhatod. (? )

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, itt meggyónhatjátok:) Okoskodókat nem kérünk, senki sem szent.

Kezdem én: másfél évig hitegettem az ex-barátomat, azzal, hogy szeretem, valójában sejtettem, hogy nincs így, de én sem voltam biztos benne. Aztán megismertem egy helyes srácot, és aznap kidobtam:S (A történethez hozzátartozik, hogy szegény ártatlan, mint utóbb kiderült, a kapcsolat alatt kb. 5x megcsalt.)

2012. márc. 19. 23:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Aham. Öcsémet. Azt mondtam, hogy anya ette meg a csokiját, nem én. XD
2012. márc. 19. 23:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Szerelem, sezx témakörben? Beteg egy család lehettek:S
2012. márc. 19. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Mert eszünk csokit? :D
2012. márc. 19. 23:36
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
A volt pasimat (Laci) nagyon sokszor átvertem! Leírom a legdurvább esetet! Szóval: együtt töltöttem egy estét egy másik sráccal, ott aludtam nála! De csak egy éjszakás kaland volt! A gond ott kezdődött, hogy írtam a legjobb barátnőmnek egy sms-t, hogy ha keres a Laci, akkor mondja azt, hogy nála alszom! Na, ezzel nem is volt gond egészen addig, amíg nem hívott fel Laci, hogy megkapta az sms-t! Én hülye, félreküldtem! A legdurvább az egészben az, hogy ki tudtam magyarázni! Utána még vele voltam fél évig, de már csak szánalomból! A végén én dobtam ki Lacit! Soha nem szerettem szerelemből, ő még mindig vár rám!
2012. márc. 19. 23:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért van minden mondatod után felkiáltójel!
2012. márc. 19. 23:42
 6/18 anonim ***** válasza:
hát sajnos volt velem is ilyen. az akkor barátom már nagyon idegesített, és ritkán is találkoztunk a végére. de szilveszterkor egy társasággal voltunk, kezdetben kocsmáztunk, aztán mentünk volna egy szórakozóhelyre. na és a kocsmában már annyira hülyén viselkedett, hogy ott és akkor azt éreztem, hogy inkább meghalok, mint még 1 percet vele töltsek. viszont mégsem akkor akartam vele szakítani, mert pont szilveszter este azért elég genyóság lett volna. elment mosdóba, és akkor bnőimmel megbeszéltük, h elmegy egyikük a mosdóba és felhív, mintha anyukám lenne, h menjek haza, mert nagy baj van. és akkor majd elmegyek a délibe, felszállok egy vonatra, srác elmegy haza, én meg le a vonatról és indulunk bulizni! ő még simán mehetett volna bulizni ettől függetlenül, nem én tehetek róla h nem voltak barátai (mondjuk én előre szóltam h CSAJOS este lesz, de ő kuncsorogta el magát a bulira). utána kicsit bántam h ilyen szemét voltam vele, de másnap fel is hívtam h szakítsunk, mert nyilván ez volt a célom, csak nem 31-én. mondtam h vége, ő meg azzal kezdte, h: és ezt tegnap miért nem tudtad mondani? na és még én akartam rendes lenni :D
2012. márc. 19. 23:44
 7/18 anonim válasza:

23:26: Ez k*rva jó! :D Komolyan! ! !

! ! !

!!!!!!!!

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

2012. márc. 19. 23:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Jé, tényleg minden mondatom után felkiáltó jel van :-) Biztos az emlékek miatt. Na, most ezt kijelentettem.
2012. márc. 19. 23:47
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Én se vagyok szent, de nincs gyomrom senkit megcsalni vagy átverni. Inkább szakítok, de azt gyorsan.
2012. márc. 19. 23:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Az akkori páromat valahogy sosem tudtam elfogadni.Volt rózsaszín köd meg minden.Végül elkezdtem már fizikálisan is rosszul lenni.Aztán ekkortájt felbukkant az ő előtte lévő exem.Véletlenül összetalálkoztunk az utcán.Néha beszéltünk.Amikor pár hét múlva megtudtam, hogy már nincs meg az exem csaja,akkor valahogy nagyon megkönnyebbültem!A lényeg, hogy szakítottam pár hét múlva a párommal és másnap találkoztam az exszel.Szegény,ha tudná, hogy szakítás után mással feküdtem le :/ Tudom nem kellett volna...Úgy érzem, ezzel átvertem őt!
2012. márc. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!