Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Divat lett ma, hogy a férfiak...

Divat lett ma, hogy a férfiak bunkón viselkedjenek?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több bunkóval találkozom. Félreértés ne essék, a nők között is van rengeteg, aki "érdekesen" viselkedik...de pl. egyik barátnőmmel sétáltunk, ő egy nagyon szép lány különben, de csendes, sose bántana senkit, szembe jött egy izompólós kigyúrt gyönyörűség, és a hatalmas vállaival meglökte a csajt...utána ment tovább, nem tudott annyit mondani, hogy "Bocs!". Meg múltkor engem majdnem fellöktek a buszon felszálláskor, csak néztem, utána még ők voltak kiakadva. Ezek amúgy jobban kinéző, igényesnek látszó pasik voltak, akikből nem nézném ki ezt a viselkedést. Régen is voltak ilyenek? Aki így viselkedik, az "kell" egyáltalán bármelyik nőnek is?
2009. jún. 12. 09:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezek szerint más is észrevette, hogy így megy ez mostanság, nem csak én aggódom túl...Magam is arra fogom a dolgot, hogy az ilyenek azt hiszik, bármit megtehetnek. De miért? Olyan is volt, hogy a velem sétáló barátnőmnek beszólt egy srác, hogy "fogyni kéne!" az ilyet nem értem. Nyilván nekem is van, aki nem tetszik, mégse megyek oda mondjuk a metrón közölni vele, hogy szerintem ocsmány vagy...
2009. jún. 12. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem divat ,védekezés.Ma már egy nő is ér annyit mint egy férfi saját maga is képes boldolgulni ,azt hiszem ez valahol tudat alatt hozza ki a férfiakból az állatot.Így akar uralkoldi a "gyenge" nőn,fáj neki,hogy már nem ő a teremtés koronája.
2009. jún. 12. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem, hogy Amerika lakosságát majmoljuk, hanem, hogy a filmek meg a többi Gipsz Jakab az oka, a sok akció film, a pompom lányok és ficis fiúk film az oka. Ha látnád, honyszor utánozzák ezeket a stílusokat, mert tök jó, hogy elverik a gyengébbet az öltözőben, meg verekednek a csajokért, mint valami gorillák :S Csak azt nem veszik észre, hogy inkább a lúzerek, akiket elgyepálnak :P

De a védekezés elmélet se rossz.

2009. jún. 13. 09:34
 14/16 anonim válasza:
en kedves vagyok:)
2009. szept. 6. 13:42
 15/16 anonim válasza:
pfff es aki jart mar angliaban az tudja mekkora kulombsegek vannak viselkedes teren....
2010. febr. 19. 18:46
 16/16 anonim válasza:

egyetertek 1 jo par valaszoloval itt es a kerdezovel is:D

en 15 eves vagyok es annyi hogy romaniaba szulettem nagvaradon, de nem vagyok roman, mert kek szemem barna hajam, feher borom van es magyar a nevem!

Mutlkor mentem az utcan egy lannyal haza kisertem eppen es jott 1 banda 14-16 eves korig kb en kutyaval voltam es elkezdik 1mas kozt hogy nezd mar itt a roman gyerek! azt hogy romaniaba szulettem nem is tudom kitol tudjak...

Meg ennel is regebben: Tehat mentem az egyik baratommal meg 1 csajjal es akkor is a csajt kisertuk haza es megint jott 1 banda, es penzt kertek tolunk, a baratom meg a csaj mentek tovabb elore, en megaltam mer tudtam hogy innen nincs menekves, es az egyik srac a bandabol be volt rugva, penzt kert tolunk, en mondtam hogy nincs semmi penzem(ez igaz is volt) aztan eszrevettek a csajt meg a baratomat hogy mennek tovabb elore azt engem beken hagytak es utanuk futottak majd egy a baratomnal kisebb gyerek (olyan 13 eves lehetett) ott pattogott es megutotte a haveromat, meg elkezdtek hogy takarodjunk innen meg mitomen! de ugye ha kihivnam a rendorseget nemlenne semmi mert nem foglalkoznanak vele!

Csak ennyit akartam..:D

2010. ápr. 10. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!