Divat lett ma, hogy a férfiak bunkón viselkedjenek?
Nem úgy értettem, hogy Amerika lakosságát majmoljuk, hanem, hogy a filmek meg a többi Gipsz Jakab az oka, a sok akció film, a pompom lányok és ficis fiúk film az oka. Ha látnád, honyszor utánozzák ezeket a stílusokat, mert tök jó, hogy elverik a gyengébbet az öltözőben, meg verekednek a csajokért, mint valami gorillák :S Csak azt nem veszik észre, hogy inkább a lúzerek, akiket elgyepálnak :P
De a védekezés elmélet se rossz.
egyetertek 1 jo par valaszoloval itt es a kerdezovel is:D
en 15 eves vagyok es annyi hogy romaniaba szulettem nagvaradon, de nem vagyok roman, mert kek szemem barna hajam, feher borom van es magyar a nevem!
Mutlkor mentem az utcan egy lannyal haza kisertem eppen es jott 1 banda 14-16 eves korig kb en kutyaval voltam es elkezdik 1mas kozt hogy nezd mar itt a roman gyerek! azt hogy romaniaba szulettem nem is tudom kitol tudjak...
Meg ennel is regebben: Tehat mentem az egyik baratommal meg 1 csajjal es akkor is a csajt kisertuk haza es megint jott 1 banda, es penzt kertek tolunk, a baratom meg a csaj mentek tovabb elore, en megaltam mer tudtam hogy innen nincs menekves, es az egyik srac a bandabol be volt rugva, penzt kert tolunk, en mondtam hogy nincs semmi penzem(ez igaz is volt) aztan eszrevettek a csajt meg a baratomat hogy mennek tovabb elore azt engem beken hagytak es utanuk futottak majd egy a baratomnal kisebb gyerek (olyan 13 eves lehetett) ott pattogott es megutotte a haveromat, meg elkezdtek hogy takarodjunk innen meg mitomen! de ugye ha kihivnam a rendorseget nemlenne semmi mert nem foglalkoznanak vele!
Csak ennyit akartam..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!