Divat lett ma, hogy a férfiak bunkón viselkedjenek?
Nézd már egy ideje egyre erősödő tendencia, hog ymintha megfordult volna a helyzet, és nem a fiúk udvarolnak a lányoknak, hanem a lányok epekednek a klasszabb srácok után. És ezt többszörös tapasztalatból mondom, és valóban a "klasszab srác" kategóriára vonatkozik, van nem egy élsportban mozgó haverom, aki szó szerint dobálja a lányokat, válogathat kedvére mert szintén szó szerint sorban állnak érte, ennyi.
Hát nézzétek, itt is érvényesülnek ám a piaci farkastörvények ... kár lenne tagadni ! Egy klassz srác megteheti, míg egy másik nem. Ilyen egyszerű.
+++
és mellesleg kimondtad te magad is a kulcsszót:
igényes, jobban kinéző, gyönyörűség, ...stb
Hát ez az, erről van szó ...
Nem feltétlenül a párkapcsolatokról van itt szó. Vannak akik egyszerűen csak bunkók, ha jól néznek ki ha nem, csak mert azt hiszik, megtehetik. Rossz nevelés, Amerika hatása és a körberajongás eredménye, vagyis az elkényeztetés. Még jól is esik nekik. Bp tele van az ilyen IQ fighterekkel.
Én ezért fejlesztettem ki a randa nézést. Ha már messziról látom, hogy egy ilyen jön szembe, előveszem és egyből megnyúlik a képe XD Aztán gondoljon rólam amit akar.
"az átlag emelkedett" ????
ez mi ??
Mármint arra gondolsz ha bunkók aránya nőtt? Mondjuk ebben van valami, de akkor se teljesen világos.
"amerika hatása" ???
na azért ennyire sztem nem szabad általánosítani ... én ismerek amerikai srácokat és nagyon is aranyosak, szóval ez így nem igaz, csak tudom, él egyfajta amerika-ellenes hangulat ma nálunk, tudja fene miért, sztem leginkább az irigykedésben gyökerezik.
Igaza van az első 3-nak.
Valóban megfordult a folyamat, én is számtalanszor tapasztalom, ill. látom ezt pszichológusként. És feltűnt. Bizony így van, páran arra fogják, hogy mert több a lány mint a fiú, de azért sztem ez nem ilyen egyszerű, más összetevői is vannak.
Múltkor mennék ki a moziból a húgommal. Szemben jönne befelé egy srác, szimpatikus, szolíd, kockás inges fajta. Nyitja az ajtó, azt hiszem, nekem, de nem. Végül szabályszerűen kitoltam az ajtón, és mondom neki: gondolom, ki akartál engedni. Mire ő, kedvesen mosolyogva: nem. A húgom már csak utána jutott ki.
Más, szintén jövök ki a kajáldából, két feketére festett tizenéves csaj jönne be, mire én kirontok, és közben mondom: a kifele jövőé az elsőbbség. Utánam (már megint!) a húgom: "ha tudnád, miket mondtak". Nem érdekelt.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!