Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Divat lett ma, hogy a férfiak...

Divat lett ma, hogy a férfiak bunkón viselkedjenek?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több bunkóval találkozom. Félreértés ne essék, a nők között is van rengeteg, aki "érdekesen" viselkedik...de pl. egyik barátnőmmel sétáltunk, ő egy nagyon szép lány különben, de csendes, sose bántana senkit, szembe jött egy izompólós kigyúrt gyönyörűség, és a hatalmas vállaival meglökte a csajt...utána ment tovább, nem tudott annyit mondani, hogy "Bocs!". Meg múltkor engem majdnem fellöktek a buszon felszálláskor, csak néztem, utána még ők voltak kiakadva. Ezek amúgy jobban kinéző, igényesnek látszó pasik voltak, akikből nem nézném ki ezt a viselkedést. Régen is voltak ilyenek? Aki így viselkedik, az "kell" egyáltalán bármelyik nőnek is?
2009. jún. 12. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Nézd már egy ideje egyre erősödő tendencia, hog ymintha megfordult volna a helyzet, és nem a fiúk udvarolnak a lányoknak, hanem a lányok epekednek a klasszabb srácok után. És ezt többszörös tapasztalatból mondom, és valóban a "klasszab srác" kategóriára vonatkozik, van nem egy élsportban mozgó haverom, aki szó szerint dobálja a lányokat, válogathat kedvére mert szintén szó szerint sorban állnak érte, ennyi.

Hát nézzétek, itt is érvényesülnek ám a piaci farkastörvények ... kár lenne tagadni ! Egy klassz srác megteheti, míg egy másik nem. Ilyen egyszerű.

2009. jún. 12. 09:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ja és még annyi, ezt egy szülő is megerősítette nekem, hogy azon röhög, az amúgy élsportóló 17 éves fiacskája hogy bánik a lányokkal, és egyszerűen ezt még ő sem tudja felfogni, aztán ahogy beszéltük ezt, nagyjából egyetértettünk. Ő is szórja a lányokat rendesen, azok meg egy az egyben sorban állnak érte, ennyi.
2009. jún. 12. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

+++

és mellesleg kimondtad te magad is a kulcsszót:

igényes, jobban kinéző, gyönyörűség, ...stb

Hát ez az, erről van szó ...

2009. jún. 12. 09:35
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindig voltak bunkók, csak mivel mostanában azért az átlag emelkedett, a tényleg bunkók jobban kitűnnek a tömegből.
2009. jún. 12. 09:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül a párkapcsolatokról van itt szó. Vannak akik egyszerűen csak bunkók, ha jól néznek ki ha nem, csak mert azt hiszik, megtehetik. Rossz nevelés, Amerika hatása és a körberajongás eredménye, vagyis az elkényeztetés. Még jól is esik nekik. Bp tele van az ilyen IQ fighterekkel.

Én ezért fejlesztettem ki a randa nézést. Ha már messziról látom, hogy egy ilyen jön szembe, előveszem és egyből megnyúlik a képe XD Aztán gondoljon rólam amit akar.

2009. jún. 12. 09:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"az átlag emelkedett" ????

ez mi ??

Mármint arra gondolsz ha bunkók aránya nőtt? Mondjuk ebben van valami, de akkor se teljesen világos.

2009. jún. 12. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:

"amerika hatása" ???

na azért ennyire sztem nem szabad általánosítani ... én ismerek amerikai srácokat és nagyon is aranyosak, szóval ez így nem igaz, csak tudom, él egyfajta amerika-ellenes hangulat ma nálunk, tudja fene miért, sztem leginkább az irigykedésben gyökerezik.

2009. jún. 12. 10:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az első 3-nak.

Valóban megfordult a folyamat, én is számtalanszor tapasztalom, ill. látom ezt pszichológusként. És feltűnt. Bizony így van, páran arra fogják, hogy mert több a lány mint a fiú, de azért sztem ez nem ilyen egyszerű, más összetevői is vannak.

2009. jún. 12. 10:14
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Múltkor mennék ki a moziból a húgommal. Szemben jönne befelé egy srác, szimpatikus, szolíd, kockás inges fajta. Nyitja az ajtó, azt hiszem, nekem, de nem. Végül szabályszerűen kitoltam az ajtón, és mondom neki: gondolom, ki akartál engedni. Mire ő, kedvesen mosolyogva: nem. A húgom már csak utána jutott ki.

Más, szintén jövök ki a kajáldából, két feketére festett tizenéves csaj jönne be, mire én kirontok, és közben mondom: a kifele jövőé az elsőbbség. Utánam (már megint!) a húgom: "ha tudnád, miket mondtak". Nem érdekelt.

34/N

2009. jún. 12. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát meg kell szokni, a mai fiatalok mások, de nagyon-nagyon! És ez nem csak a fiúkra igaz ám! Lányok legalább annyira tudnak bunkók lenni, ezt is tapasztalom, csak másképpen, talán azt mondanám, ők inkább gonoszabbak.
2009. jún. 12. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!