Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédba új albérlők...

A szomszédba új albérlők jöttek. Szerintetek nekem vannak előítéleteim?!

Figyelt kérdés
1 szobás lakás és vagy 6-an jöttek,rugdossák a cuccaikat a földön és köpködnek mindenfele.Szerintetek jól gondolom hogy mostantól zárjam duplán az ajtót vagy csak előítéleteim vannak?Úgy elvagyok keseredve:(Van egy kisfiam is...
2012. márc. 16. 19:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, még annyi jutott eszembe, hogy amennyiben belátni a lakásba akárhogy, akárhol, azt azonnal szüntesd meg. Ha utcai a lakás akkor nincs gond, de ha udvari, akkor az összes ablakra reluxa+függöny a minimum.

Én utcai lakásban lakom és a bejárati ajtón lévő ablakokra sötétített üveget csináltam, bentről kilátni, kintről viszont olyasmi, mint egy tükör.

Ezt nagyon javaslom, mert hosszú távon megéri!

2012. márc. 21. 20:45
 32/34 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!

Mindenki fel van háborodva a házban,reméljük hamar nem tudják majd fizetni a bérleti díjat(sajnos ezt kell mondanom).Csikkeket dobálnak el a lépcsőházban és átjáróház lett itt.Egész nap kiabálnak,nem is értem miért nem lehet halkan beszélni,ez számomra teljesen felfoghatatlan...!

Nem látnak be csak az erkélyünkre oldalról,szinte egymás mellett van az erkélyünk,már oda se nagyon megyek ki:S

Már semmit nem hagyunk lent,mindent hordok fel az erkélyre,elég vicces így mikor indulunk a játszótérre...!

Egyébként ha nappal hangosan üvöltöznek és veszekednek,az egyik a 3.emeletről kiabál a másiknak az utcára,ilyenkor lehet rendőrséget hívni vagy ez teljesen "legális"?!

2012. márc. 22. 11:12
 33/34 anonim ***** válasza:

Bizonyosan tudod, hogy a cigányság indiai származású: ebből következően a vérmérséklete is eltér a miénktől. A beszéd hangerőssége még békés helyzetben is - eleve - magasabb a nálunk megszokottnál..már-már ordításként hangzik. Ez nem is volna baj, ha szorosan és kizárólag maguk között kommunikálnának emelt hangon - más helyzetekben pedig tekintettel lennének a többségi normákra. Ők azonban erre - sem - hajlandók, és ez a baj.

Az ordibálás folyamatos lesz tehát. "Csupán" ezért a rendőrséget hívni teljesen illuzorikus. Ezt a "kártyát" a legvégső esetre tartogassátok: mondjuk, ha Isten őrízz, felgyújtanák a házat, vagy megölnének valakit. Akkor talán kijönnek, de még akkor sem biztos, hogy intézkednek ellenük. (Vidéken már nem egyszer előfordult, hogy lefegyverezték a rendőrt..Nagykátán, pl., az is előfordult, hogy 40-en-50-en "megostromolták" a rendőrséget).

Ha pedig nem is fizetik a lakbért, kitenni szinte lehetetlen őket. Ki vállalja, hogy eljár ellenük?!

Minden együttérzésem Nektek.

2012. márc. 22. 11:44
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha az időtök, és a lakás mérete megengedi, vehetnétek egy közepes méretű kutyát. Azon kívül, hogy remek társ, (állítólag az állatok mellett felnőtt gyerekek sokkal kisebb eséllyel lesznek allergiásak az állatokra) meg is véd titeket. A kutyák általában nem bírják a nem-az-idén-barnult embereket
2012. aug. 25. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!