A szomszédba új albérlők jöttek. Szerintetek nekem vannak előítéleteim?!
Köszi a válaszokat!
Egyelőre kivárok persze hogy mire számíthatunk,de nagyon elvagyok keseredve,nem magam miatt hanem a 2 éves kisfiam miatt!
Szőrnyű hogy így kell élnie az embernek,a normálisan élő,güriző embernek.Arra kell figyelnem nehogy a saját lakhelyemen "bántsanak"!
Persze senki nem fog tenni semmit,mert félnek!Félnék is,így ismeretlenül is!
kedves kárdező!
együttérzek veled! zárj el mindent, ne állj szóba velük, a gyereket ne engedd a közelükbe! És véletlenül se engedd őket a házadba!
ha lesz idő, leírom a mi négy! éve tartó háborúnkat egy ilyen C típusú "emberrel". Tudok tanácsokat adni, sajnos rutinból.
Életkép egy (ma még) magyar társasházból...Félelmetes.
Hacsak lehet, ne szólj nekik többször, mert ellened fordulnak, segítséget pedig senkitől nem remélhetsz. A rendőrségtől legkevésbé - tehát amit tehetsz, hogy kerülöd velük az érintkezést..és sajnos tűrsz. Ezek egy szóra ölnek.:(
Miskolci vagyok, és amióta ezek beözönlöttek az Avasra, azóta még nagyobb balhék vannak.
Szerintem is zárd duplára.
ZÁRJ EL MINDENT! Mindig, állandóan ellenőrizd 2x is, hogy be van-e zárva KULCSRA az ajtó. Nálunk egy ilyen "kedves állampolgár" napi többször végigmegy a lakásokon és mindenhová benyit.Szóval vigyázz! Kerékpárt eszedbe se jusson a korláthoz lakatolni, hanem vidd be a lakásba. Ha pincehelyiséged van, akkor minden olyat vigyél fel AZONNALI HATÁLLYAL, amit még valaha viszont akarsz látni.
Hangosan, érthetően köszönj nekik, ha nem köszönnek vissza, akkor is, mert azt viszont rossz néven veszik, ha nem köszönsz nekik, és be fognak szólni.
én sem ajánlom viszont a közelebbi kapcsolat kialakítását több okból. tudod van a normális cigány, akivel szót lehet érteni, rendes és nem b*sz át a palánkon, én sok ilyet ismertem..... viszont ez a ritkább sajnos.
Sajnos a többség kifejezetten az ellenkezője!
Autót pedig ajánlatos kormányzárral is levédeni, még ha régebbi, akkor is.
Ennyit tudtam így elsőre.Remélem semmi gond nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!