Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédba új albérlők...

A szomszédba új albérlők jöttek. Szerintetek nekem vannak előítéleteim?!

Figyelt kérdés
1 szobás lakás és vagy 6-an jöttek,rugdossák a cuccaikat a földön és köpködnek mindenfele.Szerintetek jól gondolom hogy mostantól zárjam duplán az ajtót vagy csak előítéleteim vannak?Úgy elvagyok keseredve:(Van egy kisfiam is...
2012. márc. 16. 19:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Zárd duplán az ajtót
2012. márc. 16. 19:23
 2/34 A kérdező kommentje:
Ja,egyébként egy zárt társasházról van szó amelyik nagyon tiszta és biztonságos!
2012. márc. 16. 19:24
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Zárd.
2012. márc. 16. 19:26
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
szólni kell a tulajnak. Neki sem érdeke, hogy leamortizálva kapja vissza a lakást
2012. márc. 16. 19:28
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked vannak előítéleteid.

Én sem szeretném ha idegenek költöznének ide a házunkba. Itt mindenki ismer mindenkit, tiszta rendes, csendes ház.

Van itt egy albérlő család már, ők rendesek, tiszták nincs velük gond.

De bizony pár évvel előttük voltak itt olyan nők akik piros lámpás negyednek használták a lakást... mindenkinek volt kulcsa boldog boldogtalannak az ajtókhoz, az nem jött be a lépcsőházba aki nem akart.

Hú sajnállak, bizony zárd az ajtót rendesen!

2012. márc. 16. 19:29
 6/34 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van,egy idő után nem tudják fizetni az albérletet:)
2012. márc. 16. 19:33
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ajtódat erősen zárd, én is azt javaslom. Meg azt, hogy légy velük udvarias, hiszen sokan /hatan/ vannak. Nem mondom, hogy barátkozz velük, de az ellenszenvüket semmiképp se vívd ki.
2012. márc. 16. 19:35
 8/34 anonim ***** válasza:
Veled vagyunk, remélem hamar elkotródnak.
2012. márc. 16. 19:40
 9/34 anonim ***** válasza:
Jól gondolom hogy a lakók C- típusú állampolgárok?
2012. márc. 16. 19:42
 10/34 A kérdező kommentje:

Igen C-típusúak sajnos:(

Annyira szép a belső udvar,zárt.

A gyerek motorkáját,homokozóját,babakocsiját mindig lent hagyjuk,mindenki ismer mindenkit,és most ennek kell történnie.

a tulajt én nem ismerem de épp most lakoltattak ki egy 4 fős brigádot mert nem fizettek és erre beengedte őket,nem értem a logikáját:(

2012. márc. 16. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!