Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buták és unalmasak...

Miért ilyen buták és unalmasak jellemre a mai tini lányok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a szüleimnek nem sok ideje volt rám, de én azért mégis aránylag jó tanuló és becsületes ember lettem. Nem csak most van ez így, az embereknek nem kell nélkülözzenek, inkább a szülő bevállalja a problémákat, így pedig csak azok tanulják meg megbecsülni mind az emberi kapcsolatokat, mind a közös munkát, akiknek részük volt belőle. Nekem aztán semmi bajom nem lenne a mostani menőarcokkal, ha hagynának békében élni.
2012. aug. 30. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy most írok erre a régi kérdésre. Csak ez a tény engem is nagyon elszomorít, ugyanis ez a dolog engem annyiban érint, hogy 14 éves lány vagyok, és bizony gyakran ítélnek a túlnyomó többség viselkedése alapján. Az egyik ismerősünk fia véleménye az,hogy minden lány szabad erkölcsű (itt egy pályafutásra gondolok, csak nem akarom leírni a nevet).

Engem mélységesen elszomorít az ami az iskolánkban folyik. Nem egyszer tapasztaltam ilyen eseteket az iskolai WC-ben:

- a tőlem 1-2 évvel fiatalabb lányok arról "filozofáltak" hogy mekkora az ideális férfi nemi szerv az orális kielégítéshez. Mikor kijöttem a fülkéből, láttam, hogy vonalzót dugdosnak a szájukba, és azon versengenek, hogy kinek férne a szájába a legnagyobb nemi szerv.

- erotikus táncot gyakorolnak

- arról, beszélgetnek, hogy melyik a legjobb póz...

és még sorolhatnám.

Én kívülálló vagyok, mert nem szeretnék olyanná válni mint ők.

Teljesen bolondnak néznek az alábbiak miatt:

- imádok olvasni (több mint 100 könyvet olvastam)

- kedvenc könyvem a Trisztán és Izolda

- komolyzenét, ír/kelta zenét hallgatok, továbbá nagyon szeretem az ilyen középkor hangulatát felidéző zenéket:

https://www.youtube.com/watch?v=UON27Kydqsw

- könyveket írok, mert írónőnek készülök (még persze van mit gyakorolnom, de szépen fejlődök)

- nem tetszenek a páwa fiúk

- nem járok olyan ruhában, hogy kilátszódjanak az intimebb részeim

- imádom az Operettszínházat (ebben az évben vár voltam kilencszer, és holnap is megyünk)

még sorolhatnám...

Remélem, hogy senkit nem sértettem meg, mert nem az volt a szándékom.

Ha valakit érdekelnek tények amelyek az iskolákban folynak, nyugodtan írjon rám.

2016. máj. 12. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!